Czy ktoś z was ma internet w sieci orange? Potrzebuje aplikacji do wbudowanego modemu. Przy ostatnim formacie zjadło mi aplikację, a nie mam kopii zapasowej. Może ktoś z was korzysta z Orange Free i ma Business Everywhere? Ma ktoś tą aplikację na płytce? Nie mogę ściągnąć z sieci,bo gdzieś mi wsiąkła płyta ze sterownikami od kabla USB i nie da rady. Może ktoś poratuje?
Ja ją mam, mogę Ci pożyczyć cd to sobie w grasz, lub przegrasz. Ale ja na innym komputerze łącze sie nie przez tą aplikacje a przez top-netinfo, która jest dostępna w internecie. Jest kilka dostępnych aplikacji przez które można się połączyć.
Aha ja mam Business Everywhere dla modemu Merlin Novotel.
Mam modem wbudowany W laptopa, nie wiem nawet jaki model. Jak ostatnio oddałam do czyszczenia, bo wirus się wkradł, to zrobiono format, bo miałam tam jakąś płytę z Orange, ale jak się okazało to nie była aplikacja do Internetu tylko coś innego. Więc jestem bez aplikacji. A przez Bluetooth się nie połącze, bo wsiąkła mi płyta ze sterownikami do tel. I musze od kogoś zdobyć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum