Materiał -35 pln ,uszycie -70 pln (ale tylko dlatego,ze moja sukienka była "skomlikowana")- takze ogolnie byłam zachwycona
a kolezanka w różowej sukience płaciła za uszycie 55 pln
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2012-04-11, 20:57
Ogrzewam kotlet.
Potrzebowałem krawcowej która podejmie się zwężenia garnituru 'modowego'.
Byłem w kilku miejscach, ale dopiero na Wojska Polskiego 16 (niemal vis a vis gastronomika), a dokładniej na zapleczu Quick Pick'a znalazłem pogotowie krawieckie. Garnitur oddany w piątek z powodu natłoku zamówień typu: "na święta" był gotowy na dzisiaj.
Bardzo miła i fachowa obsługa, a że to pogotowie, więc czynne dłużej niż tak jak jest to w grafiku.
Polecam:
722 052 168
Polecam zakład na 18 stycznia na przeciwko Amerykanki. Szybko i solidnie!
Przeróbek nie chcieli się podjąć fachowcy z Łodzi. Przeróbki dotyczyły przeszyć kieszeni, zwężeń.
Pierwsza klatka od Limonki - sklepu spożywczego. Pod balkonem po lewej stronie w piwnicy.
Hej.Martusiek ten zakład prowadzi Agatka Kużnik jest włascicielką i macie racje ona jest super krawcową wiem,bo prowadziła kursy krawieckie w którym uczestniczyłam.Także Agatke moge godnie polecić.Tak blok 35 w piwnicach i jest szyld "zakład krawiecki".Ja jako jej mozna powiedziec uczennica tez zajmuje się poprawkami krawicekimi,ale w Mokrsku.Polecam.
Poszukuje kontaktu telefonicznego do pani Agaty Kuźnik (zakład krawiecki na Starych Sadach 35).
Czy jest ktoś kto wie jak można się z nią skontaktować ? Sprawa mega pilna
Poszukuje kontaktu telefonicznego do pani Agaty Kuźnik (zakład krawiecki na Starych Sadach 35).
Cześć Anetko .podaję Ci nr. do Agatki.783970948 pozdrawiam.
Cześć Anetko .podaję Ci nr. do Agatki.783970948 pozdrawiam.
Megi ...bardzo bardzo dziękuję
Pozdrawiam niedzielnie
Witaj Anetko cieszę się ,że ci pomogłam.Agatka ma usługi w miare tanio i dobrze,bo np wszycie zamka do kurtki w zależności od długości 20-25 zł,a w innym zakładzie w wieluniu z tego co się dowiedziełam to biorą 50 zł.Ja mam podobne ceny co Agatka z tym,że ja za skrucenie spodni biorę tylko 10 zł bez wzgledu na to jaka metoda mam skrucić.Jaby co masz moje namiary.pozdrawiam.Megi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum