Wszyscy sobie balują a ja siedze i pisze tą głupia prace na maturę z polskiego ... Ja też chce sie pobawić ale chyba do połowy maja to nie bęzie możliwe... i tak bede sobie siedziec do 4 nad ranem a wszyscy sobie będą smacznie spać albo balować ale pocieszę sie bo jestem dumna ze swojej wytrawołośći. Już chce wakacje!! Wypiłam 3 kawy i poszaleje przy kompie do rana... Pozdrawiam wszystkich spiących smacznie i nie śpiących też:)
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Spokojnie Malinka, nie sama przy książkach siedzisz ... Ja tez siedzę i matematykę męczę na egzamin, i myślę, że też przed czwartą nie skończę. Ide kuć, eh...
Ferbik to Ferbik trzeba go nieraz zrozumieć... ale wydaję mi sie że jemu chodziło o to że jak sie zameldujesz jeszcze raz nad ranem to on bedzie czuwał i ci towarzystwa dotrzymywał... i patrzył czy ktoś na forum głupot nie wypisywał...
Kurde a już myślałam że jestem sama ciesze sie ze mam towarzysza.. no wiec życzę miłej nauki ale jakbym miała siedzieć nad matmą to bym chyba poszła spać i dała sobie spokój... nienawidze matmy jestem humanistką a z przedmiotami ścisłymi nie mam nic wspólnego.. brrr... chyba idę sobie zrobić kolejną kawe;)
Lesiu napisał/a:
Malinka tylko nie pij 4 kawy bo dostaniesz palpitacji serca
Napisałeś to za póżno Lesiu już sobie zrobiłam i właśnie popijam bo mi sie oczy zamkną zaraz
Widze że na forum jest kolejny nocny Marek ale chyba sie nie uczy???? Fajnie ma:)
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ja tez jestem, fakt ze nie Marek, a Dominika, ale jestem. I to ze powinnam sie uczyc to tez niezaprzeczalny fakt, a to ze mi sie nie chce - jeszcze prawdziwszy Tak oto trwa weekend w Wieluniu.
ale wydaję mi sie że jemu chodziło o to że jak sie zameldujesz jeszcze raz nad ranem to on bedzie czuwał i ci towarzystwa dotrzymywał... i patrzył czy ktoś na forum głupot nie wypisywał...
Jak juz wpominałam Ci Dominika to typ domatora- samotnika, skromny małomówny zuczek Z reszta Aniołek moze potwierdzic- u mnie "imprezy" konczą się około 00 - 01 w nocy. Później zaczynam juz marudzić. To ze wczoraj wytrzymałam do 4 to mistrzostwo swiata. a to ze jestem na forum i GG to efekt tego ze spałam od 15 do 18.
Z reszta Aniołek moze potwierdzic- u mnie "imprezy" konczą się około 00 - 01 w nocy. Później zaczynam juz marudzić.
Ja sobie nie przypominam i tak lubię z Tobą chodzić na imprezy!! Lubię jak się ze mnie śmiejesz kiedy się wygłupiam :D:D:D a teraz ja się melduje jako nocny
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
[ Dodano: 2006-04-05, 01:23 ]
Obecna !!!!!!!!!!!!!!!!!! Vampir I stopnia melduje się na wezwanie !! Jakiś przepis na sen ??
[ Dodano: 2006-04-11, 00:39 ]
Wszyscy śpią !! Nie spać !! Zwiedzać !!
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum