Pytanie do czego jest to potrzebne.
Z typowo alkoholowych hurtowni to u nas chyba tylko oddział Rośków z Sycowa (obecnie chyba gdzieś za Zugilem na Sieradzkiej). Poza tym jest chyba też coś na Przemysłowej.
Ale alkohole generalnie (chociaż niekoniecznie bardzo duży wybór) dostaniesz w większości hurtowni spożywczych (Sedal, Eurocash itp).
Dobrą ofertę ma Żywiec Trade (wożą towar do Wielunia ale oddziału nie mają tu na miejscu).
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 18 Maj 2010 Posty: 699 Piwa: 16/34 Skąd: Osjaków/Wydrzyn
Wysłany: 2012-06-13, 07:48
W Sedalu nie maja alkoholi ...na Warszawskiej oczywiscie
Has na Przemysłowej , Draco w Białej Rządowej/chociaz nie wiem czy to istnieje jeszcze/a Zywiec Trade to Sieradz na Targowej ...
_________________ "Kobiety rodzą się aniołami, ale kiedy życie połamie im skrzydła - pozostaje już tylko latanie na miotle"
Żywiec nie ma już oddziału w Sieradzu, ale nadal jeżdżą z towarem po Wieluniu 2 razy w tygodniu. Jak chcesz to podam nr do przedstawiciela. Ja byłem bardzo zadowolony ze współpracy z nimi.
DRACO średnio mi leżało.
Każda hurtownia alkoholi ma w ofercie również inne napoje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum