Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 18 Maj 2010 Posty: 699 Piwa: 16/34 Skąd: Osjaków/Wydrzyn
Wysłany: 2012-06-15, 08:43
[quote="yampress"]daughter, zgadza się, a Pearl Jam nie lubie.
a Ja UWIELBIAM
_________________ "Kobiety rodzą się aniołami, ale kiedy życie połamie im skrzydła - pozostaje już tylko latanie na miotle"
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-06-15, 08:59
Płyta zamówiona
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nightwisha nigdy nie lubiłem (jak przyszła na nich moda to wolałem już punka od metalu;)), Therionem kiedyś jarałem się jak dziki, (słowo wymoderowano) zespół. Do tej pory lubię sobie czasem na słuchawki wrzucić.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Ciągle punkuję, że tak powiem;) a jakie kapele? Pełno tego, nie wiem od czego zacząć. Zwłaszcza, że nie tylko typowego punka spod znaku KSU czy Dezertera słucham, ale też grindcore'a, emo, hard rocka, hardcore punka i wiele innych.
@Morgoth: jak lubisz francuskiego punka to Wieluń powinien Cię niedługo mile zaskoczyć;)
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-06-18, 08:12
A KSU miło wspominam, Farben Lehre, Dee Facto, Hurt, Stan Oskarżenia,Psy wojny, Sedes, Włochaty, Defekt Muzgó itp.
Teraz to już gównie rock i metal. Rammstein/Stratovarius
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum