Ladnie,ladnie. Ja dzis juz pokonalem Azmodana i wszedlem na 4 akt i tam doszedlem juz do Izuala,ale musialem konczyc grac, 2 razy mnie ubil hehe
Dh jest od prawie kazdego creepa na 1hit,ale za to ma spory dmg. Brat gra Mnichem i nie radzi sobie na 2akcie, mowil ze trudno jest. Dalem mu bron 850dps,ale niebieska i nie ma dodatkowych umiejetnosci,wiec lipa troche,ale moze znajde cos lepszego i mu dam, wtedy powinno byc lepiej. Mnich z tego co czytalem to szybkosc ataku i wykradanie zycia i nie ma mocnych na niego.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2012-06-15, 22:04
Facet, 42 lvl, 880 dpsu! to jest koszmar nie inferno, KOSZMAR z 880 dpsu To będzie terminator aż do 60.^^ Mnie tez było trudno, dopóki nie kupiłem se broni i nie dropnol mi head... teraz już jest nie porównywalnie lepiej. Zresztą bez AH to ja bym nawet w 2 akcie nie był. Z moim czasem...
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
Taaa ja tak szybko przelecialem prze koszmar ze nie wiem ile to jets 880dps:P hehe i nie wiem ile mialem na koszmarze,wiec musisz wybaczyc:P
W sumie ja mam czas na granie i moze dlatego jestem juz bliski konca. W wiekszosci to itemy mam swoje nie z aukcji,nawet bron juz mam swoja.Jeden gora dwa itemy mam z ah,a gdybym sie uparl to moglbym miec same z dropu,ale co tam Ah sie przydaje, w koncu po cos to stworzyli.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2012-06-16, 13:31
Jak ja zaczynałem inferno, miałem bron 650 dpsu i zrobiłem ty cały pierwszy akt. w onlinowkach bez handlunie ujedziesz, ale nie ma takiego czegoś jak w wowie ze w ah ze szło setki tysięcy zarobić bez znanego wysiłku nie wychodząc z miasta xD
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
Nie wiem, bo w WOWa nigdy nie gralem, w Diablo gram, bo gralem i w 1 i w 2 i mozna powiedziec,ze jestem jakims tam fanem tej gry. Bo tak na ogol to nie gram w inne gry hehe
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Mar 2010 Posty: 646 Postawił 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-06-23, 11:24
Token jest darmowy, ściągasz go sobie na telefon (android, windows) działa na większości telefonów, wystarczy przyłączyć go do swojego konta na battle.net. Lepiej chronić swoje konto, bo szkoda żeby ktoś zmarnował nasze godziny poświęcone na grę.
Ja sobie podarowałem token, jeszcze w żadnej grze online mnie nie okradli w ciągu ostatnich 10+ lat. Trzeba by być naprawdę nieostrożnym lub mieć słabe hasło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum