Pożyjemy, zobaczymy Moim zdaniem Włochy zostaną rozjechane przez Niemców, od tego wydarzenia dzieli nas zaledwie kilka godzin, nie mogę się doczekać Zwłaszcza że jakoś za Włochami nie przepadam
maaciej76, u którego wróżbity się tego dowiedziałeś???? Daj namiary!!
Szok!
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-06-28, 21:32
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Włosi słuszna wygrana. Niemcy początek mieli jedynie dobry. Beret z głowy.
Wysłany: 2012-06-28, 21:36
Jeszcze hooop nie mówmy , 2 minuty do końca
.
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Takiego rezultatu bym w życiu nie przewidziała!! No ale to jest sport i właśnie to w tym kocham
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-06-28, 21:41
Zastanawiam się czy kiedyś dożyje czasu kiedy Polska tak zagra w półfinale jak Włosi ??
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2012-06-29, 13:36
Italia z meczu na mecz coraz lepiej gra:) Jednak od początku kibicuję Espaniola i obiektywnie stawiam na 1:1 po 90 minutach, a w dogrywce lub karnych na España:).
Ps. Jak tylko skończą się ME 2012 to wrzucę fotki z meczy Polska - Grecja i Chorwacja - Włochy:)
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2012-06-29, 14:45
Po ostatnim meczu na polskiej ziemi, znowu mieliśmy fajny incydent związany z rozwinięciem flagi biało czerwonej i banera ze słowem "dziękujemy", bodajże we wszystkich językach państw uczestniczących w EURO 2012.
A czy nasza taka ... biedna telewizja publiczna pokazała to wydarzenie? Coś tam widziałem, ale widok skutecznie zasłoniła mi tabela ze ... statystykami meczu
Przecież chyba można było coś takiego pokazać na żywo? Pewnie to nie był pomysł TVP
Co do meczu. Takiej drużyny niemieckiej nie widziałem już od bardzo dawna. Duży szacun dla ekipy włoskiej. Generalnie nie darzę Hiszpanii wielką sympatią (chodzi tylko o drużynę piłkarską), więc w finale kciuki trzymam za makaroniarzami
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
A czy nasza taka ... biedna telewizja publiczna pokazała to wydarzenie? Coś tam widziałem, ale widok skutecznie zasłoniła mi tabela ze ... statystykami meczu
Przecież chyba można było coś takiego pokazać na żywo? Pewnie to nie był pomysł TVP
O ile mi wiadomo to za realizację transmisji z EURO odpowiada firma zewnętrzna wybrana przez UEFA, która zajmuje się takimi imprezami od dawna. Więc pretensje chyba nie do TVP bo ona nie ma nic wspólnego z przygotowaniem obrazu ze stadionu.
Dla mnie od kiedy odpadła Polska i Holandia (czyli bardzo szybko) skończyło się kibicowanie, więc jest mi obojętne kto wygra finał.
Poza tym brakuje mi na tych mistrzostwach "czarnego konia" (nie mam na mysli Balotelliego ).
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2012-07-02, 00:20
Za sceną na Sadowej była strefa kibica
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum