Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2012-07-02, 08:48
No fakt, Hiszpania pokazała klasę. Miałem nadzieję, że włoska drużyna podejdzie do tego meczu na tzw. luzie, bo to przecież nie oni byli faworytami, a większa presja ciążyła na Hiszpanach. Ale ten luz, przerodził się niestety w chaos na początku, a potem już w bezsilność wobec idealnych podań w "uliczkę" ze strony przeciwnika.
Generalnie, mecz jak na finał bardzo dynamiczny i mogący się podobać. Brawo Hiszpanie, gratuluję następnego pod rząd sukcesu. A jak jeszcze obronicie mistrza świata, to naprawdę będziecie wielcy.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-07-03, 08:42
No i po Euro
Byłem neutralny w finale , chciałem tylko dobrego meczu . 4-0 chyba nikt sie nie spodziewał . Zizu został pomszczony .
Hiszpania była nie do przejścia zagrali najlepszy mecz na turnieju . Przyznaje że widok załzawionego Pirlo mnie tez deczko wzruszył .
Turniej się skończył , meczy nie ma co tu teraz robić ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum