Wysłany: 2006-04-05, 20:31 Siódmy tom przygód Harry'ego Pottera coraz bliżej
J.K. Rowling twierdzi, że prace nad siódmym i ostatnim tomem przygód Harry'ego Pottera idą jej wyjątkowo sprawnie.
Odbierając w Londynie nagrodę dla Najlepszej Książki Brytyjskiej za tom "Harry Potter i Książę Półkrwi" pisarka wyjawiła, że fani magicznej sagi nie będą musieli zbyt długo czekać na ostatnią część przygód swojego idola. Autorka przyznała również, że publikacja każdej książki jest dla niej okresem kompletnego chaosu i dezorganizacji.
"W ostatnich latach wydawanie książek o Harrym Potterze było prawdziwym szaleństwem" – dodała.
Ja tam pomimo matury i ogromu nauki znalazłam czas i w ciągu jednego tygodnia jakoś pochłonełam 6 część faktycznie była inna i bardzo różniła się od pozostałych dlatego mi tymbardziej się spodobała. Z niecierpliwością czekam na 7 tom ale zarazem troche się tego obawiam bo to ma być chyba zarazem ostatni
Nie jestem miłośniczką, nie wiem co się dzieje tak po prawdzie w tych knigach, ale muszę przyznać, że łatwo się czyta i to wciąga !! Przeczytałam chyba trzy więc tak jakby jestem do tyłu
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Tak to bedzie ostatni. Przeciez nauka w Hogwarcie trwa 7 lat.
Ale znajac życie mysle, ze na tym autorka nie poprzestanie. Za duzo kasy z tego ma. Wymysli przygody jakies z zycia "po szkole". No chyba ze Harry zakończy edukacje z wyszktałceniem średnim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum