Czy do kogoś z Was dzwonił numer 947213967 dzwoniło raz, krótki sygnał. Oddzwonić się nie da. Sprawdziłam w wyszukiwarce, był sprawdzany ponad 2tys razy. I z jakiej racji ma mój numer, który posiada zaledwie kilkanaście osób? Wybiera cyfry w ciemno czy coś innego? Może ktoś odebrał połączenie z tego numeru i posiada jakąś informację?
Ostatnio zmieniony przez Bethi 2012-07-08, 02:41, w całości zmieniany 2 razy
Kierunkowy 94-721- to Koszalin, pewnie ktoś najzwyczajniej w świecie się pomylił, po chwili rozłączył, a Ty biedna się teraz stresujesz Ja wyznaje zasadę, jak ktoś obcy dzwonił a ja nie odebrałam to jak będzie chciał to zadzwoni znowu
Do mnie dzwoniono z podobnego numeru tylko że inna końcówka: 947213967
Raz nie odebrałam bo nie zdążylam a jak za drugim razem udało mi się odebrać to okazało sie że to dzwonił przedstawiciel PLAY
rafalekjan napisał/a:
Prędzej z głowy
rafalekjan, ten komentarz był zbędny
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Roj [Usunięty]
Wysłany: 2012-06-19, 17:18 Re: Numer 947213937
Bethi napisał/a:
Czy do kogoś z Was dzwonił numer 947213967 dzwoniło raz, krótki sygnał. Oddzwonić się nie da. Sprawdziłam w wyszukiwarce, był sprawdzany ponad 2tys razy. I z jakiej racji ma mój numer, który posiada zaledwie kilkanaście osób? Wybiera cyfry w ciemno czy coś innego? Może ktoś odebrał połączenie z tego numeru i posiada jakąś informację?
W komórce masz opcje zablokuj więc to zrób i powinnaś mieć spokój . Ja też miałem te same problemy , i jak na razie mam spoko .
Do SPAMu i tego typu innych wymysłów ludzkich mam osobny nr tel. Szkoda, że z Toto Lotto nie dzwonią... Tylko Ciekawe, bo jak by to był ktoś z Play to by dzwonił na Play-bo mam nr zarejestrowany, a nie na Lycamobile.
Co do nowego klienta, dzwoniła wczoraj jakaś baba z Plusa-numer Playowski-żeby mnie namówić na jakiegoś smartfona w Mixie. Oczywiście przedstawiłam jej, że już miałam Mix w Plusie i nie chce.bo mi kiedyś karę dali za niedoładowanie w Terminie-w 2007r. No to mówi, że przez telefon,to podpiszemy umowe, kurier mi przywiezie dokumenty do podpisu i telefon i wszystko będzie oki. Bo na miejscu w salonie sieciowym bym musiała zaswiadczenie o dochodach przedłożyć i jakiś opłacony rachunek aktualny. No to mówię jej, że nie chce, bo miałam opóźnienie i nie mam zamiaru tego powtórzyć. To ona dalej swoje. No to jej powiedziałam, żeby mi napisała oświadczenie, że bierze odpowiedzialność za wiarygodność informacji. i że nie poda mnie na policję za składanie fałszywych zeznań. To stwierdziła, że skoro niechce to nie będzie mnie dłużej namawiać. Zanim się konkretnie dowiedziałam o co jej chodzi minęło 7min zanim skończyła czytać wierszyk z kartki...
Chodzi ci o numer 947213937 czy o numer947213967 bo w twoim poście są dwa różne numery
Długie sygnały, potem cisza jak się odbierze. Mam zero na koncie, więc nie wiem czy mi coś zjadło... Tyle co kolejny numer zmieniony na nowy i jakieś Typy podejrzane dzwonią.
Długie sygnały, potem cisza jak się odbierze. Mam zero na koncie, więc nie wiem czy mi coś zjadło... Tyle co kolejny numer zmieniony na nowy i jakieś Typy podejrzane dzwonią.
Wrzuć go w Google tam się dowiesz więcej . A najlepiej zablokuj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum