Po ponad dwóch latach obcowani z Forumowiczami, najwyższa pora, żeby przyznać się, że kiedyś gdzieś trzeba było wrzucić ogłoszenie... A ta stronka zawsze się pojawiała w wyszukiwarce A teraz... Panuje tu miły klimat
Może jeszcze paru bywalców doda coś od siebie
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 11 Mar 2010 Posty: 37 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-07-31, 15:58
Szczerze mówiąc to koleżanka mnie zachęciła opowiadając mi o ciekawych wątkach dot. niejakiego "podszewki". Przeczytałam wszystkie i nieźle się przy tym uśmiałam
A ja trochę przypadkowo. Amatorka znaczków i wielbicielka rudego kota zostawiła adres na moim komputerze. Na tapecie pulpitu była tylko żółta plama i niebieski napis: WWW.WIELUN.BIZ i tak weszłam raz, drugi, trzeci:-) aż nadeszła pora, żeby się zarejestrować.
*Szkoda, że na tylu użytkowników zaledwie cząstka się przedstawiła i powiedziała jakim cudem tu trafili...
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-07-15, 01:39
Ja chętnie bym napisał jak tutaj trafiłem, ale niestety nie znalazłem tego tematu zaraz po tym jak się zarejestrowałem, a teraz to już sam nie pamiętam w jakich okolicznościach udało mi się dołączyć do tego zacnego grona
Gagatek, na szczęście Ty nie masz tego problemu Witamy na forum
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum