Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-06-27, 09:32
daughter napisał/a:
widze ,że Ktoś jeszcze słucha "chełmiaków "
Płyta już doszła , zajedwabista , Daughter dawaj coś ciekawego
Może już dawałem ale trudno zafiksowałem na niej .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-06-28, 08:41
a to pamiętacie ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Wysłany: 2012-07-13, 08:29
Wymodliłem
Daugter piszesz sie ??
Antoine de Saint-Exupery
Original videoclip She just killing me from ZZ Top featuring George Clooney and Salma Hayek.
This song is part of Robert Rodriguez's From Dusk till Dawn movie (Script by Quentin Tarantino)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum