Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-07-30, 16:19
Nie chce kolejny raz Ferbika prosić , możecie mi powiedzieć jak wklejać mapki z endomondo ?? .
Przerobiłem chyba wszystkie opcje i się poddałem .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2012-07-30, 16:21
Pod oknem w którym piszemy posty są opcje i trzeba odhaczyć "Wyłacz HTML w tym poście"
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Tak, ale zwykłym to i tak nie działa. Błąd w nieszczęsnym przestarzałym phpBB
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-07-30, 16:27
kitor, możesz prościej ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Proszę o zgłaszanie każdej nawet drobnej pierdoły - poprawi to funkcjonowanie forum.
My od tego jesteśmy, żeby pomagać.
Maaciej - z endomondo - tak jak pisał kitor. Niestety ale muszę to ręcznie poprawiać w postaci edycji posta użytkownika i zapisaniu go ponownie, także
maaciej76 napisał/a:
Nie chce kolejny raz Ferbika prosić , możecie mi powiedzieć jak wklejać mapki z endomondo ?? .
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-08-06, 18:50
Gdzieś na forum widziałem przycisk. Działał tak jak IMG tutaj. Klikasz i wklejasz link i o niczym więcej nie myślisz. Nie wiem czy to było pod phpbb v2 czy pod innym skryptem
Wysłany: 2012-12-20, 09:45
Widzę że Ourson wkleja linki do youtube , po zmianie serwisu nie ma już starej wersji do wklejania a nowej za cholerę nie mogę wkleić . Może jakaś podpowiedz .
Antoine de Saint-Exupery
Wysłany: 2012-12-28, 11:02
Karzełek napisał/a:
ourson napisał/a:
"użyj starego kodu umieszczanego na stronie"
Nie wszystkie filmiki mają tę opcję dostępną. Niektóre mają tylko nowy kod. Co wtedy?
Też to zauważyłem po czasie , myślałem że już całkiem znieśli a okazuje się że niektóre nie maja takiej opcji .
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum