Z masażystą jak ze wszystkim, co jest dobre dla jednych, nie odpowiada innym.
Ja osobiście chodzę do jednego i nie zamierzam go zmieniać.
Bo masażysta oprócz sprawnych rąk musi też mieć sprawną głowę, wiedzę i wysoką kulturę osobistą. Byłam raz u pana we wsi, dajmy na to X, co to w butach, prosto z pola chciał mnie "nastawiać".
Skończyło się na okrzyku bólu i panicznej ucieczce.
Od tego czasu sceptycznie podchodzę do wszelkiego rodzaju "znachorów".
Przeczytałam trochę książek medycznych i wiem już, że nastawienie bolących kostek w czasie jednej sesji, mimo chwilowej ulgi prowadzi do uszkodzenia delikatnych struktur ciała. Te maleńkie urazy sumują się i w konsekwencji w dłuższym, lub krótszym okresie czasu czeka nas kolejna wizyta, tym razem bardziej bolesna.
Dlatego mówię: LUDZIE NIE CHODŹCIE DO ZNACHORÓW!!! W WIELUNIU TEŻ SĄ SPECJALIŚCI!!! W szpitalu, w przychodniach pracują ludzie, którzy oprócz pracy dla NFZ przyjmują w domu. Jeśli ponadto robią to z pasją, to możecie być pewni, że jesteście w dobrych rękach.
Osobiście nie wierzę że ten, czy tamten Pan Masażysta, czy Pani Masażystka tylko i wyłącznie mogą wszystkim pomóc. To nieprawda!!! Każdy ma swoje preferencje, każdy ma inne oczekiwania, dlatego trzeba szukać tego swojego czy to ginekologa, dentysty, lub wreszcie masażysty, który będzie nam odpowiadał.
Słowa "tylko dzięki niej czy niemu chodzę" , albo "uratował mi życie" pachną mi grubymi noćmi szyta autoreklamą.
Dlatego ja nie chcę reklamować "swojego",
Chętnym udostępnię jego numer telefonu na przez e-mail.
[ Dodano: 2010-09-04, 22:37 ]
Z masażystą jak ze wszystkim, co jest dobre dla jednych, nie odpowiada innym.
Ja osobiście chodzę do jednego i nie zamierzam go zmieniać.
Bo masażysta oprócz sprawnych rąk musi też mieć sprawną głowę, wiedzę i wysoką kulturę osobistą. Byłam raz u pana we wsi, dajmy na to X, co to w butach, prosto z pola chciał mnie "nastawiać".
Skończyło się na okrzyku bólu i panicznej ucieczce.
Od tego czasu sceptycznie podchodzę do wszelkiego rodzaju "znachorów".
Przeczytałam trochę książek medycznych i wiem już, że nastawienie bolących kostek w czasie jednej sesji, mimo chwilowej ulgi prowadzi do uszkodzenia delikatnych struktur ciała. Te maleńkie urazy sumują się i w konsekwencji w dłuższym, lub krótszym okresie czasu czeka nas kolejna wizyta, tym razem bardziej bolesna.
Dlatego mówię: LUDZIE NIE CHODŹCIE DO ZNACHORÓW!!! W WIELUNIU TEŻ SĄ SPECJALIŚCI!!! W szpitalu, w przychodniach pracują ludzie, którzy oprócz pracy dla NFZ przyjmują w domu. Jeśli ponadto robią to z pasją, to możecie być pewni, że jesteście w dobrych rękach.
Osobiście nie wierzę że ten, czy tamten Pan Masażysta, czy Pani Masażystka tylko i wyłącznie mogą wszystkim pomóc. To nieprawda!!! Każdy ma swoje preferencje, każdy ma inne oczekiwania, dlatego trzeba szukać tego swojego czy to ginekologa, dentysty, lub wreszcie masażysty, który będzie nam odpowiadał.
Słowa "tylko dzięki niej czy niemu chodzę" , albo "uratował mi życie" pachną mi grubymi noćmi szyta autoreklamą.
Dlatego ja nie chcę reklamować "swojego",
Chętnym udostępnię jego numer telefonu na przez e-mail.
A ja zapraszam do siebie na masaż - jestem dyplomowanym masażystą, fizjoterapeutą z doświadczeniem w masażach i terapii manualnej - ukończyłem wiele kursów, mam wykształcenie medyczne . Mój telefon 503441602. Przyjmuję codziennie od 8 do 20 w Wieluniu.
witam ja polecam Pana Leszka z Wielunia , kiedyś przyjmował w Kurowie. U niego tylko jedna wizyta i człowiek zdrowy , nic nie boli, przepisze leki. U mnie to już prawie cała rodzina jeżdzi .Jak się leczyć to u niego nie żartuję , gorąco polecam.
Ja też polecam Pana Leszka z Wielunia.Znalazłem go przypadkiem na tym forum i odwiedziłem.Wie facet co robi .Ja nie mogłem podnieść ręki do góry, byłem u lekarza i u drugiego i nic.Byłem u masażystki Pęciakowej -uważajcie na nią, głupoty gada-żadnej poprawy. Gdy trafiłem do P.Leszka okazało się że mam krzywe łopatki, bo się kiedyś przesunąłem i miał rację .Zrobił swoje nic nie bolało już w gabinecie podniosłem rękę do góry i ok.nawet byłem z dzieckiem swoim bo ciągle musiało chodzić na ćwiczenia korekcyjne co nic nie dawały i też jest teraz ok i na ćwiczenia nie chodzi.
Poprawiono 1 błąd ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2012-01-13, 00:31, w całości zmieniany 1 raz
A jednak upieram się przy moim panu Darku. Byłam już u kilku, ale wracam tu..
Możecie mi wierzyć , tam nie ma ściemy - spróbujcie, naprawdę warto tel. 503441602 i przyjmuje w Wieluniu
Polecam Pana Leszka z Wielunia - podaje telefon 506 358 004 - dobry fizjoterapeuta , fachowośc pierwsza klasa - masaż i rechabilitacja na poziomie specjalistycznym polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum