Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-04-12, 11:11
Sp****. W drugi dzień świąt wracam do siebie!!! Niedziela albo śmierć
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Hmm jeśli chodzi o 16.04 to nie wiem czy to dobry pomysł ,ponieważ może być dla forumowiczów brak miejsc siedzących gdyż od dłuższego czasu są rezerwowane stoliki.
Pozatym klub dopiero jest otwierany o godz. 20:00 na samą imprezke .
A i jeszcze jedna zresztą bardzo istatna sprawa ,nie każdy moze bedzie miał ochote zapłacić wiekszy bilet za świąteczna imprezke ale z tego co mi wiadomo to wszędzie bedą ceny większe!
Pozdro
mario's: to ja już nie wiem. Red mówi co innego, ty mówisz co innego. Gadałem z redem i mam zapisane na spota 15 miejsc, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Wysłany: 2006-04-14, 11:33
16 będę
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum