Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 13 Sie 2012 Posty: 109 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Strugi City
Wysłany: 2012-08-30, 19:53
U mnie co rano jeździ się do Pana Bednarka po chleb i bułki. Kiedyś siostra dostała pizzerkę prosto z pieca, czekała na nią kilka minut przez co pizzerka zrobiła się dwa razy większą. Polecam jak nic innego.
Wysłany: 2012-12-11, 19:56
To proponuje spróbowac pieczywa z Dzietrznik od Pana Mirowskiego. Wypiekane starymi metodami podobno bez zbędnych polepszaczy i innych dziadostw.Było mi dane jeść chlebek z różnych piekarni i chyba żaden mi tak nie smakował.
Potwierdzam że pieczywko od Pana Mirowskiego z Dzietrznik jest chyba najlepsze w okolicy.Jadłam z wielu piekarni ale to smakuje mi najlepiej.Osobiście kupuje je najczęściej w sklepie w Kamionce.
Zauważcie może że najgorsze chlebki są z jakiś nowo otwartych piekarni.Może jest to spowodowane kombinacjami ich właścicieli by jakoś na tym biznesie wyjść...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum