Wysłany: 2012-09-15, 15:12 Problem z odtwarzaniem filmów np z Youtube
Pojawił się u mnie problem z odtwarzaniem filmów z youtube. Dziwnie to wygląda bo nie działają mi tylko filmy zamieszczone na stronach internetowych jako linki (np u nas na forum) Jak kliknę na link to pojawia się odtwarzacz i nic więcej. Pasek pobierania strumienia stoi w miejscu i w żaden sposób nie mogęu ruchomić filmu. Żeby obejrzeć filmik muszę skopiować URL i wkleić go bezpośrednio do przeglądarki. Jak wejdę bezpośrenio na stronę to mogę oglądać.
Mam zaktualizowaną przeglądarkę i flashplayera a filmy nie chodzą. Wie ktoś co może być przyczyną?
Czy w ustawieniach globalnych nie jest coś pokićkane.
Nie mam windowsa pod ręką aby sprawdzić co i jak.
_________________ "Dziś przyszedł czas, by powiedzieć Polakom, że muszą się wyrzec swojej polskości" - J.Palikot
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2012-09-15, 16:38
Pobrałem jeszcze raz flash playera i teraz w okienku gdzie powinien być film pojawia się coś takiego:
"Do odtworzenia filmu potrzebny jest program Adobe Flash Player lub przeglądarka obsługująca język HTML 5.
Pobierz najnowszą wersję aplikacji Flash Player
Więcej informacji na temat przejścia na przeglądarkę obsługującą HTML 5"
Nosz w mordę jeża przecież porzed chwilą to zrobiłem... OCB???
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 293 Postawił 5 piw(a) Skąd: Okolice
Wysłany: 2012-09-16, 17:55
Z tym usuwaniem historii może być dobry pomysł.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2012-09-16, 21:12
Udało mi się rozwiązać problem w inny sposób
Odinstalowałem z systemu Flasha wersję 32 i 64 bity, zresetowałem system, następnie wyłączyłem antywira i adblockera i zainstalowałem jeszcze raz Flash playery w obydwóch wersjach. To pomogło... widocznie coś blokowało i aktualizacja nie była pełna. Teraz już wszystko śmiga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum