Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2012-10-25, 20:13 Brak dźwięku np. na youtube...
Zrobiłam wszystko, co tylko znalazłam w internecie i nic.
Było to tak.
Miałam windows xp, wszystko pięknie chodziło, ale namówili mnie na windows7. Dźwięk był, ale system mi się nie podobał i postanowiłam wrócić do xp. I od tej pory głosu w necie nie ma.
Jak włączę jakis utwór na YT zauważyłam że na ful słychać jakiś dźwięk,ale trzeba sie z uchem przybliżyć do głośnika. O co chodzi ??
"Pomogło wyczyszczenie danych przeglądarki, ale tak na każdej nie działało a teraz wszystkie działają. Taki problem a tak proste rozwiązanie, dziwne ze w jednym programie tez nie działało a po wyczyszczeniu danych przeglądarki już działa."
Hmm, a dobrze masz podpięte te głośniki do kompa? Aktualnie wygląda to, jakbyś miała kartę dźwiękową min. 5.1 i głośniki wpięte w wyjście na Rear zamiast Front.
Wysłany: 2012-10-26, 19:59
Dziwne jest to, że nic nie zmieniałam, nie odłączałam. Zwyczajnie zainstalowałam inny system.
Wierzcie mi, że próbowałam już wszystkiego co tylko znalazłam w sieci i dochodzę do wniosku,że muszę spowrotem zainstalować windows 7 a nie chcę go
Moja płyta to Asrock k8nf4g-sata2, głośniki diabli wiedzą, ale w realteku działają jako 6CH
Wysłany: 2012-10-26, 20:19
Robiłam nic nie pomaga, taka sytuacja jest na każdej przeglądarce. No cóż, nie będe juz szukać przyczyny bo młodej głos z internetu jest niezbędny do nauki, więc zainstaluje nowy system i zobaczymy.
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2012-10-27, 10:36
A masz może Winampa? Tutaj ktoś rozwiązał to w ten sposób:
Cytat:
Odinstalowałem jeszcze raz sterowniki od karty, winampa i kodeki do filmów. Potem przeczyściłem rejestr w CCleanerze i zainstalowałem wszystko od nowa.
Wszystko śmiga i hula już jak należy. Wielkie dzięki za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum