Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-04-18, 17:25
Cytat:
Pewnie ze nie jestes kolega, napewno nie moim. Wyslawiaj sie precyzyjnie jesli
jestes za jakas obcja polityczna, obrazanie ludzi ktorzy chodza do kosciola
w miescie Wieluniu, ze sa sklonni glosowac na "moje poglady" a nastepnie
osmieszanie tego, jest ciezko zabronione, jesli chodzi o media i tym
podobne srodki masowego przekazu
ps. przeczytaj i zwroc uwage na slowo "obrazanie". Jesli nie pamietasz to wroc
do tekstu ktory sam skomponowales Wink
ze ci sie tak chce, nie masz ciekawszego zajecia niz pisanie zdan niepoprawnych stylistycznie??
ty chyba sam nie wiesz co chcesz powiedziec...
i jeszcze jedno: co to jest oBcja polityczna?
Fabrik, ty za to odpowiesz podajac informacje zastrzezone
nsz napisał/a:
Nie byc Febrik taki do przodu, sa i byli lepsi
Raz piszesz Farbik raz Ferbik to wynika z twojej złośliwości??? trochę jesteś niekonsekwentny... nie dość że masz problemy z zapamiętywaniem nicków to nie rozróżniasz płci Dziwne to dla mnie No ale każdy jest inny
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
No ciekawy jak na swój sposób człowiek... i strasznie zawzięty ... trochę stonuj i będzie ok bo wydaje mi się że nie jesteś złym człowiekiem tylko zagubionym
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
skitraj wichle na wachle i wyświerdalaj bo jak ci trykne z grzywy w chrupak to ci gryzawa na blat wypadnie
Wysłany: 2006-04-18, 17:44
he.he chloptysiu, to ty jeszcze sie nie nauczyl od starych mafiozow
ze taki fotograf byl kiedys a pozniej juz nikt zdjec nie robil
To sie nazywa photo-shooter
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum