Wysłany: 2009-04-24, 22:37 Neurolog - Wieluń i okolice
Witam!
Poszukuję kontaktu do jakiegoś dobrego neurologa w Wieluniu lub chętniej w Sieradzu, Łodzi.
Mam problem z ręką, wymaga on najprawdopodobniej konsulatcji neurologicznej, a słyszałem dość niepochlebne opinie o naszych wieluńskich specjalistach, dlatego pytam o większe ośrodki medyczne.
Temat do zamknięcia. Dla zainteresowanych - mam kontakt do dobrego neurologa w Sieradzu (na PW).
Podbijam-zna ktoś dobrego neurologa, który naprawde interesuje się swoim pacjentem?Bo w Wieluniu nie słyszałam o takim. Interesuje mnie neurolog w woj.łódzkim.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2011-11-15, 09:14
tom25 napisał/a:
Może odświeżę temat, co myślicie o Włodzimierzu Sygulskim, bo żona ma się do niego wybrać.
... Moja mama była na jednej wizycie u dr Sygulskiego - nagły przypadek. Przebadał ją (jak przebadał tak przebadał), napisał na recepcie, że kieruje do szpitala (Mi powiedział, że to skierowanie ) Jak już leżała w szpitalu, przyszedł na konsultację - mama spała, obudził ją, takiej rozbudzonej kazał wykonać jakiś ruch - nie zareagowała - wyszedł bez słowa i już nie wrócił. Mama miała mikro udar, a była leczona na miażdżycę
Od jednej z pacjentek dostaliśmy namiary na panią dr w Bełchatowie. Pani Agnieszka Gibas, przyjmuje prywatnie:
Dane kontaktowe
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Megamed" Sp. z o.o.
(44) 635-29-02
(44) 635-29-01
Czapliniecka 93/95
97-400 Bełchatów
Polecam z całą odpowiedzialnością!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum