_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
A ja słyszałam wczoraj w radio. dobre dobre. rozumiem, że nie kazdy ma głos, ale sam tekst....
Generalnie wytyka się błedy w wymowie Panu Kaczyńskiemu.
Ja nie rozpoznaje dwóch najsłynniejszych bliźniaków (od razu po Mroczkach)w Polsce. Mogliby chociaz inaczej sie ubierać, fryzure zmienić... . Na razie prezydenta rozpoznaje po jego osobie towarzyszacej (czytaj żonie).
Wysłany: 2006-06-08, 09:54 "Hymn Kaczyńskiego" - szefowa KRRiT się śmiała
"Gazeta Wyborcza": Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji obejrzała wczoraj materiał "Wiadomości" TVP z poniedziałku o tym, jak Jarosław Kaczyński śpiewa hymn.
Jak się nieoficjalnie dowiedzieli reporterzy "Gazety" członków Rady materiał rozśmieszył. Śmiała się nawet szefowa rady Elżbieta Kruk, bliska współpracownica braci Kaczyńskich.
Tomasz Różański, asystent Kruk, powiedział "Gazecie", że członkowie Rady postanowili materiału nie komentować.
Rada programem się nie zajmie, chyba jakiś widz przyśle skargę na "Wiadomości".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum