Świeżo zarejestrowana osoba - z Krakowa - wrzuca "śmieszne" fotki. W tamtym dawnym przypadku pamiętam że jakiś wirus czy inne złośliwstwo się pod tym kryło - ktoś może sprawdzić to tym razem?
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2012-08-19, 19:14
Info od Bethi
Hej!
Na Forum jest podejrzany użytkownik. Gagatek822012. W profilu jest kobieta, posty pisze jako kobieta, a na PW napisał ten ktoś jako Radek, i podał mi adres w Wieluniu, a się okauje, ze pod tym adresem nikt nie chce wydac TV. JAKIŚ ŻART?? KTOŚ JAJA ROBI SOBIE ???? ostatnio był ktoś taki też dwupłciowy. i okazało się, że to już nie jeden raz ktoś taki na Forum jest
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2012-08-26, 21:46
i jak w tej sprawie? Bethi się przypomniała
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-08-27, 08:59
zrobił komuś krzywdę? Przecież nikt nie będzie chodził po domach i sprawdzał płci użytkowników. Jedną sprawą są tacy którzy np umieszczają zawirusowane treści a zupełnie inną są Ci którzy wprowadzają w błąd w kwestiach "realnych" - np tego telewizora. Z tymi drugimi nie mamy możliwości nic zrobić - bo i niby co i po co?
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Wysłany: 2012-08-27, 12:01
OK.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2012-08-27, 12:16
Pamiętajcie o jednej rzeczy. Mamy dwa działy do których dostęp zależy od płci. Zgadza się? Jeżeli taki koleś ma ikonkę mówiącą, że jest kobitką to dostanie dostęp do działu dla kobiet. Z tego co wiem to one raczej nie chcą tam facetów
Dostałem PW od usera zly_duszek o takiej treści i foto w załączniku:
Cytat:
Witam serdecznie.
Jestem nowa użytkowniczką forum,niestety od wstępu mam problem i prośbę.
Nie wiem w jakim dziale powinnam napisać post...chodzi o osobę która ma pojawić się w waszej okolicy, jest poszukiwany listem gończym w całej europie za liczne kradzieże i jest niebezpieczny.
Nazywa się Wojciech Kimsa, podobno w waszej okolicy będzie się podawał jako Adam Jaroszy (ale to nic pewnego)
sprawę w/w osobnika prowadzi :
Komisariat Policji III Gdańsk Wrzeszcz
80-654 Gdańsk, Biała 1A
58 521-15-22, 521-16-06 fax: 58 521-16-06
funkcjonariusz Trykowski.
bądź najbliższy komisariat policji.
Proszę uważajcie na niego, być może informacje są fałszywe,ale wolę nie ryzykować.
w załączniku prześlę zdjęcia, brakuje mu u góry jedynek i dwójek..no i jest homoseksualistą (choć podobno potrafi także bajerować kobiety)
Jeżeli macie jakiekolwiek pytania,proszę o kontakt
Monika Kocemba
516940003
gg 1998581
Co z tym zrobić? Nie sprawdzałem tego info, więc nie zamierzam tego wrzucać na publiczne. Macie kogoś, kto mógłby to potwierdzić?
Duża szansa na reklamę - jak chodzi o stronkę z foto, to wystarczyło podać link do strony kontaktowej, a podała link do głównej + wymieniła słowo kluczowe w treści posta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum