Wybacz nsz1, że nie mogę zapewnić ci kompletnego bana na forum.
Nie wtracaj sie do dyskusji osob doroslych szczeniaku.
To juz naprawde chamstwo zeby takie wyrostki podpinaly sie do powaznych
ludzi. Byles dzisiaj w szkole czy kamieniami na nauczycieli rzucales
[ Dodano: 2006-04-18, 22:52 ]
Malinka napisał/a:
A odpowiesz mi na moje pytania tylko szczerze proszę??? tylko szybko bo zaraz przyjda admini i nic już nie napiszesz niestety ty jesteś w równym stopniu zawzięty jak oni... tylko między nimi a Tobą jest pewna róznica
Mieszkam w Danii od 5 lat, pracuje i nawet dobrze mi sie zyje.
Lat 25
Nie mam zamiaru się wtrącać, odpisałem odnośnie wątku, który bezpośrednio dotyczył warna, którego sam ci nałożyłem.
Nie wtrącam się nie z racji wieku, a tylko i wyłącznie dlatego, że ktoś kiedyś wypowiedział - Nie dyskutuj nigdy z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem., co zresztą jedna z forumowiczek ma w podpisie.
Swoimi wyzwiskami w moją stronę otrzymałeś kolejny warn, tak więc jednak mogę ci bana nałożyć, dzieląc to wszystko na 3 ostrzeżenia.
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Pomógł: 10 razy Wiek: 44 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-04-19, 11:45
Łukasz napisał/a:
"O czym nie można mówić, o tym trzeba milczeć" - L. Wittgenstein
Wolę to: Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia nie oblekają tego w słowa
[ Dodano: 2006-04-19, 12:58 ]
nsz1 napisał/a:
Polacy nie sa narodem upartym wrecz przeciwnie, dlatego tez
tak kiepsko im idzie i nigdy nie moga zbudowac swojej ojczyzny od podstaw
Na arenie miedzynarodowej to juz zupelnie fatalnie. Musicie sie nauczyc nacjonalizmu
gdyz wszystkie kraje takze w Uni, sa krajami nacjonalistycznymi
Nikt tutaj nie powiewa flaga unijna i nikt nie mowi ze jest jakims Europejczykiem,
czyli nikim
Nauczcie sie byc soba i byc z tego dumnym tak jak inne kraje, nie musicie nieustannie
myslec "a co na to inne kraje powiedza". Liczy sie tylko Polska i to jest cel
a nie zludne miraze, ktore to wam wbijaja do glowy "rozne niepolskie liberaly"
albo postkomunisci
A tak a propos Twoich teoryjek. Największe partie w Danii to:
Duńska Partia Socjaldemokratyczna (SDPD) - czyli komuniści,
Duńska Partia Liberalna - Venstre (DLP) - czyli liberałowie
Aż dziw, że Ci się tam dobrze żyje, hipokryto
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Kuberson [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-20, 08:18
Widzę że duzo sie działo podczas mojej nieobecności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum