Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-04-15, 10:08
Dlugo nie moglas się zdecydowac, az w koncu postanowilas zalozyc Twoja ulubiona zolta sukienke, w ktorej wygladalas niwiarygodnie szybko.
Wygladal swietnie. Mial na sobie zolta koszule i czarne drewniane spodnie.W reku trzymal bukiet przepieknych zonkili, podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w leb....
dalej nie moge poplakalam sie. jejku jakie to glupie
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Się znudzi to będzie panterka, albo coś innego ....
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
AAAAaaaaaaaaa nie moge co mi wyszło jezu... Wyskoczyła mi historia jak z Harlekina
"wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi przejść się na spacer . Odwiozl Cie do domu i odprowadzil pod drzwi. Spojrzal na Ciebie bardzo tajemniczo [...] przysunal się blizej, delikatnie polozyl swa reke na Twoim piersi i namietnie pocalowal"
położyłam się ze śmiechu
A ja tak się zastanawiam czy w naszym miescie jest gdzie chodzic na randki
Czy sa takie miejsca gdzie lubicie chodzic ze swoimi facetami
Może macie pomysł gdzie zaprosic nowo poznanego faceta, ktory nie zna naszego pieknego miasta
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum