edzia i odziu, pustka? Jedź to Tuszyna, tam się wykąpiesz w ciuchach. Ja też byłem i szczerze powiem, że jest konkretny towar, zresztą na powyższych zdjęciach widać, po co się idzie. Były 4 bluzy, które mnie zainteresowały, jednak wybiorę jedną. W większości wieluńskich sklepów musiałbym przejść przynajmniej połowę z nich, żeby może coś wpadło mi w oko.
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2012-12-10, 19:45
Bluzy ok, są fajne, akurat tego nie szukałam.
Ale takiego asortymentu jaki widać na zdjęciach, nie widziałam. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić, ze mogłoby się to tam zmieścić.
Bluzy ok, są fajne, akurat tego nie szukałam.
Ale takiego asortymentu jaki widać na zdjęciach, nie widziałam. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić, ze mogłoby się to tam zmieścić.
No ale w końcu starują, więc wszystko przed nimi.
Towar, który widziałaś (mały asortyment) to dokładne odzwierciedlenie towaru zaprezentowanego na Wieluń biz oraz na facebook. każdy model znajdujący się na zdjęciach znajduje się w naszym sklepie. Sądzimy iż lepiej jest postawić na jakość i niepowtarzalność modeli niż na ilość... Niestety towar na wieszakach nigdy nie prezentuje się tak jak na modelach dlatego warto jest go przymierzyć...
Pozdrawiamy
Mogę potwierdzić, wszystko ze zdjęć jest na sklepie, może nie w dużych ilościach.
Ja jestem bardzo zadowolona z większych rozmiarów, bo rzadko gdzie w Wieluniu można kupić coś w moim rozmiarze, a już tym bardziej w tak niskiej cenie.
Podobały mi się jeszcze męskie, ciepłe bluzy i super koszule
Nie chce oceniać bo nie byłam w sklepie, ale widzę na zdjęciach kilka produktów z "japan style" których pełno na allegro, i przeważnie są one niestety kiepskiej jakości. Znam kilka osób które się dały nabrać na ładne zdjęcie, a sama też raz kupiłam tą męska bluzę o którą pytał Ferbik i cóż, chodzi w niej nie facet, tylko ja i to po domu
Ale mimo to życzę powodzenia w rozkręcaniu interesu.
BASIA
Witamy .
Faktycznie jeśli chodzi o męskie bluzy fasonami są odpowiednikiem modeli z japan style jednakże zaopatrujemy się w męskie rzeczy w innych miejscach . Część kolekcji damskiej pochodzi z japan style ale sami używamy ich towarów i jesteśmy z nich zadowoleni widocznie musiałaś trafić na złą sztukę towaru . Większość rzeczy z naszego sklepu są hitami na allegro ceny mamy podobne lub w niektórych przypadkach mniejsze więc jeśli ktoś woli przymierzyć towar przed zakupem i upewnić się co do jego wyboru może to zrobić u nas
Pozdrawiamy
Gość
Wysłany: 2012-12-16, 20:59 Nowa dostawa :))
Mamy nadzieję, że nowa dostawa przypadnie Wam do gustu
Już od poniedziałkowego popołudnia w naszym sklepie
Zapraszamy
Wysłany: 2012-12-18, 23:44
fajna inicjatywa ale już nie pamiętam kiedy robiliśmy jakiekolwiek zakupy z rodzinką w Wieluniu !!!:(
ciekawe dlaczego ... ? !!! ?
Gość
Wysłany: 2012-12-19, 10:47
KAOWIEC
Cieszy nas że się to podoba:))
Jeśli z tych powodów o których myślimy to zapraszamy do nas posiadamy fajny i tani towar . Modele w jakie zaopatrzony jest nasz sklep cieszą się ogromnym zainteresowaniem na ALLEGRO i nie tylko .
Oprócz zakupów w sklepie posiadamy także możliwość dowiezienia za darmo towaru do miejsca zamówienia na terenie całego Wielunia i nie tylko (w godzinach wieczorowych po zamknięciu sklepu).
Na życzenie klienta towar możemy zapakować jako prezent za drobną opłatą:))
Pomogła: 2 razy Wiek: 40 Dołączyła: 19 Mar 2008 Posty: 133 Postawił 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-12-19, 17:53
Cekiny ze zdjęć 3 i 4 z nowej dostawy w jakich są rozmiarach??
Gość
Wysłany: 2012-12-20, 10:06
z trzeciego zdjecia
ze złotymi cekinami XL i XXL
ze srebrnymi cekinami M do XXL
z niebieskimi cekinami XL
Z fioletowymi cekinami M
prosze sie nie sugerowac rozmiarami najlepiej przymierzyc
z czwartego zdjecia
cala granatowa M
Srebrna z czarnym M
cala roznowa M
zloto czarna XL
cala fioletowa M
Gość
Wysłany: 2012-12-20, 10:10 Nowa dostawa :))
sukienka jest dostepna w kolorach zloto-czarna , czerwono-czarna, niebiesko-czarna, srebrno-czarna i cala czarna w cenie 56.99 przy zakupach w sklepie rabat 20 %
Byłam dziś w sklepie Lucy i nie wiem sama, może się nie dopatrzyłam ale spodni w asortymencie raczej chyba nie macie
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Gość
Wysłany: 2012-12-27, 20:43
glizda napisał/a:
Byłam dziś w sklepie Lucy i nie wiem sama, może się nie dopatrzyłam ale spodni w asortymencie raczej chyba nie macie
Witamy
Miło nam, że nas odwiedziłaś
Póki co posiadamy leginsy i jeden rodzaj spodni damskich jednakże rozglądamy się za wyjątkowymi i niepowtarzalnymi modelami dla Was oczywiście w rozsądnych cenach także postaramy się Was już niedługo zaskoczyć nimi:))
Obserwujcie nasze posty na wielun.biz oraz www.facebook.com/skleplucy a na bieżąco dowiecie się o promocjach dla Was a także najnowszych naszych propozycjach towarowych
Już niedługo coś czego jeszcze w Wieluniu nie było
PS: co powiecie na określone czasowo zakupy w cenach hurtowych??
Pozdrawiamy
Gość
Wysłany: 2013-01-10, 14:01
Zapraszamy na nową promocje
Już od dziś w dniu urodzin otrzymasz 20 % rabatu na cały asortyment
Zrób sobie samemu prezent
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum