KaSiUlKa,
Masz tyle lat co ona .... ale chyba to o niczym nie świadczy... ta dziewczyna jest po prostu niezwykłym elementem
Pamietam ten wiek, ale żeby takie pierdoły gadać ??? to nie pamiętam...
Słyszałam że to jest najgorszy okres dla dziewczyny.... bo nie myśli a robi i gada takie bzdury... i jest przekonana że udowodni chłopakowi że go kocha oddając się mu ... straszne niedojrzałe i dzicinne podejście.. ale czego się spoedziawać... ?? trzynastolakom różne głupie myśli przychodzą do głowy a potem tylko żałują gdy są dorośli. . i płacą za te błędy przez całe życie ...
Ferbik,
OK
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Dokladnie podsumowales to jednym slowem bardzo adekwatnym do zaistnialej sytuacji, a to ze jest zagudiona wcale nie znaczy ze mozna zauwazyc u niej przejawy durnosci i strasznie rzucajacej sie w oczy niedojrzalosci, wyznania typu jestem dziewica w wieku 13 lat sa szokujace (ktora dziewczyna w tym wieku mysli o seksie)??? Zenujace
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Ja pier...... rzygac mi się chciało jak tego słuchałam. Ni eprzesłucham do końca, bo bałam się, że rozpier... uszkodzę głośniki i monitor
Malinka, proszę, nie wstawiaj takich linków, bo zwymiotuję
_________________ SUCCESS UNLIMITED
Aksel [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-24, 22:39
Syla napisał/a:
Ja pier...... rzygac mi się chciało jak tego słuchałam. Ni eprzesłucham do końca, bo bałam się, że rozpier...
Zaluj dalej byly bardziej pikatne kawalki z zycia Mileny
Syla napisał/a:
nie wstawiaj takich linków, bo zwymiotuję
Nie bedzie az tak zle Mi na wymioty sie nie zboeralo raczej w niektorych momentach zbieralo mi sie na smiech
Mi na wymioty sie nie zboeralo raczej w niektorych momentach zbieralo mi sie na smiech
Fakt faktem, miałam ubaw, ale wiesz.... trzynastolatka gada takie brednie...
Gdzie tu logika ???
_________________ SUCCESS UNLIMITED
Aksel [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-24, 22:48
Syla,
o to chodzi ze w jej gadaniu nie ma logiki i to jest najlepsze z jej calej interesujacej wypowiedzi. widac ze w domu nie ma najlepiej i szuka szczescia w ramionach ajkiegos chloapaka i ten jej szczere wyzanania umieszcza w internecie to jest dopiero chamstwo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum