Wysłany: 2006-04-22, 01:46 SPOT KWIETNIOWO-MAJOWY, CZYLI WIECZOREK Z PIĄTKU NA WTOREK
Jakieś zapowiedzi na next spot ktoś zapoda czy w klamkę ???
Tak sobie myśle, że 28 - 29 - 30 kwiecień [czyt. jeden dzień, nie trzy]
No to Targocie Bożyny
Ja to się piszę, dołożyłbym jeszcze w miarę możliwości (finansowych oczywiście) dni: 1, 2 i 3 maja Taki maraton 6-cio dniowy W sobotę może mnie nie być - praca wieczorkiem, ale w pozostałe myślę, że jak najbardziej.
W któryś z tych pięknych kwietniowo-majowych dni proponuję zagospodarować na plenerek rowerowy
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
O widzisz! Resztę się ukradnie, hihihi....
Wspomnij już Paulinie, żeby rezerwację zrobiła
Kto chetny, proszę o wpisy lub kontakt z uszanowionymi Adminami
Oczywiscie nie zabraknie specyficznego humoru
Jeden kierowca to mało, trzeba się postarać o drugiego, więc jeśli ktoś chętny na "Krzysia" to proszę złożyć meldunek
Więc generalnie wracając do tematu:
Jeśli zdecydujemy się powiedzmy na 01 lub 02 maja to lecimy nad rzeczkę na grilla i ognisko. Autkami oczywiscie. Jak się uda i będzie chętnych tyle co się zapowiadają to załatwimy busa. Szczegóły wkrótce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum