Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2012-10-09, 09:53 Projekty budowlane
Szukam jakiejś sprawdzonej firmy, osoby zajmującej się projektowaniem budynków.
Mam złe doświadczenia z poprzednimi projektantami, a szukam kogoś kto będzie w stanie mi doradzić, zaproponować różne rozwiązania. Nie chciałbym później bawić się w wykuwanie dziur, bo projektant zaprojektował mi duże pomieszczenie z tylko jednym małym oknem.
Ja polecam Pana Daniela Czrnucha na os. Wyszyńskiego - 603 601 650.
Dobry kontakt, załatwia wszystko w urzędach no i projekt zmienia dopóki nie stwierdzisz, że to jest TO.
_________________ "Umrze miasto, jeżeli budowa jego będzie zakończona"
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-10-11, 08:53
Sylwester, ja wszystko załatwiałem u Daniela Chudeckiego , biuro naprzeciwko pizzerii Da grasso . Żadnych uwag .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Wysłany: 2013-06-05, 10:04
Podłączam się do tematu. Poszukuję adresów biur projektowych/projektantów: budynków, przyłączy wod-kan, energetycznych itp. Nie tylko z Wielunia ale także z okolic. Pozdrawiam.
od dłuższego czasu szukam dobrego architekta na terenie województwa łódzkiego, firma mi się rozrasta i potrzebuje nowego budynku pod magazyn, czy ktos moze mi polecic jakies dobre biuro projketowe?
usunąłem link zewnętrzny - reklama
Ostatnio zmieniony przez ourson 2013-08-22, 12:10, w całości zmieniany 2 razy
Tak, zdecydowałabym się ponownie na architekta wnętrz, ale innego.. U mnie było wszystko ok do momentu zapłaty ostatniej części wynagrodzenia. Nie mam siły na szarpanie się i proszenie się o kontakt więc ogarniamy już sami. I jak słyszę po znajomych którzy mieli architektów wnętrz to niestety jest to dość częste.
Wzięłam schemat elektryczny całego domu oraz projekt kompleksowy łazienek, salonu, kuchni i sypialni. Reszty pomieszczeń nie chciałam kompleksowo tylko był schemat elektryczny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum