Wysłany: 2006-04-23, 19:58 Co najbardziej lubicie w Wieluniu?
Chciałabym dowiedzieć sie co najbardziej lubicie w Wieluniu, moze to byc ulubione miejsce, osoba, cokolwiek, co związane jest z naszym miastem.
Ja lubię ludzi, a konkretnie taką fajna atmosfere małego miasta, tzn to że wszyscy się tu znają, a niektóre osoby zwłaszcza kobitki w tym sie specjalizują, że wiedzą o innych wszystko... Daje to jakieś poczucie, że nie jesteśmy ludźmi znikąd, mamy jakieś swoje historie...
a niektóre osoby zwłaszcza kobitki w tym sie specjalizują, że wiedzą o innych wszystko
No co Ty Ryfka, my plotek nie lubimy
Cieszę się, że mieszkam w Wieluniu. Wcale nie jest tutaj tak nudno, jak się wydaje Chociaż raczej nie jestem typem imprezowiczki i sporo czasu spędzam w domu i tak wiem co się dzieje w tej naszej kochanej mieścinie
_________________ SUCCESS UNLIMITED
Ostatnio zmieniony przez Syla 2006-04-23, 23:15, w całości zmieniany 1 raz
Kocham to miejsce i wszytkich życzliwych ludzi, których mam wokół siebie.
Kilku jest nawet tu na forum, których pozdrawiam z tego miejsca bardzo, bardzo serdecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum