Dość nowy budynek dobudowany do "Terjana", wejście do fryzjera drugimi drzwiami od ulicy (pierwsze to PLAYGROUP). Dawid ma salon na piętrze po prawej stronie.
Absolutnie nie zgadzam sie z użytkownikiem siwy_ w 21B na wyszyńskiego są dwa salony fryzjerskie jeden z przodu drugi z tyłu oba są do bani szczególnie ten z tyłu nie polecam!!!
Nie ma pojęcia o obcinaniu farbowaniu i czesaniu robi zawsze tylko to co umie a nie to czego oczekujesz. nawet nie ma gdzie usiąść bo zawsze jacyś znajomi chyba właścicielki zajmują krzesełka.
Polecam w 100% salon na Mokrej. świetne farby Pani Ola ma pojęcia o strzyżeniu i czesaniu zawsze zrobi Ci to co chcesz i zawsze doradzi. jeśli nie wiesz jeszcze jaką chcesz mieć fryzure. Nie trzeba czekać zawsze wchodzisz na fotel o umówionej porze.
Ja polecam - jeśli chodzi o mężczyzn - salon fryzjerski "Ania", ale tylko z tego względu, że wróciła tam moja ulubiona fryzjerka Sylwia. Od niej jak wychodzę, zawsze jestem zadowolony
Mogę polecić salon urody EVA na Wysockiego 22 ,Bardzo miła kadra i pomysłów fryzjerkom myślę nie brakuje ,na pewno coś fajnego zaproponują , widziałam jak jednego gościa super zmieniły !!!
Witam wszystkich Wnioskując prawie każdy chwali tego fryzjera do którego chodzi:D:P Ja bym chciała zmienić kolor i planuje właśnie iść do salonu w Wieluniu Który ma w miare przystępne ceny Możecie tak owy polecić:) Słysze tu o tej Pani Oli, trzeba zapisy wcześniej dużo? I gdzie to dokładnie jest? i jakie ceny. Pozdrawiam;]
Minęło już trochę czasu odkąd pytałem o dobry salon.
Przez ten czas obcinałem się u Dawida choć zwykle obcinał mnie Michał (Ferbik miał rację Dawid jednak najlepiej modeluje włosy kobiet ), a później na Starych Sadach koło starego Print Studio.
Znów szukam jakiegoś fryzjera. Przez ten czas chyba się trochę pozmieniało, więc odświeżam temat.
Panowie i panie jaki salon polecacie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum