Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2005 Posty: 407 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-12-13, 23:43
Marcin jeśli chodzi o instalkę do twojego silniczka to prawie każdy załozy Ci ją dobrze. Najważniejsza jest tylko jej regulacja i regularne przeglądy. To na czym bym sie skupił to cena Zobacz za szpitalem tam jest ok. Nieźle obcykany w instalacjach w tym sekwencjach jest gość na głowackiego koło Afrodyty. Oczywiście u Ciebie wystarczy prosta instalka z komputerem.
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-01-07, 17:08
polkar napisał/a:
Blink napisał/a:
Polecam, Krzysztof Dudaczyk - Niemierzyn.
Nie polecam, (słowo wymoderowano) mi instalkę 3 lata temu, ale auto sprzedane. Z tego co wiem, to do tej pory na gazie jezdzi niefajnie...
ja tez słyszałam o tym panu nieprzychylne opinie
[ Dodano: 2006-01-07, 16:09 ]
aha, w dalszym ciagu polecam 'czas na gaz' na glowackiego, maja tez zaklad w blaszkach
Blink [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-07, 21:37
Hmmm, a ja sam jestem zadowolonym klientem i znam jeszcze kilku innych rownie zadowolonych. Instalacja od 3 lat chodzi jak marzenie, iedy uto zostaiam na regulacji dostaje auto zastepcze itd.
Jesli chodzi o "Czas na gaz" to wiem, ze w 1 na 5 aut byly reklamacje/serwisy jesli chodzi o auta z holdingu jednej z najwiekszych wielunskich firm, gdzie mialem przyjemnosc pracowac (nie wiem jak teraz "czas na gaz" sie spisuje, ale wtedy byly to poczatki).
Polecam Nietuszyne (bodajze Pawel Zuzewicz) i auto-gaz na wisniowej
Co do goscia w Niemierzynie - qmpel mial awarie LPG, podjechalismy bo u goscia zakladal, gosc w 5 minut usterke usunal. Nie mam zatem zdania skoro cos nawalilo, ale naprawil to szybko.
Marcin, czas na gaz- na glowackiego, oni cie skieruja do blaszek, tylko zapytaj. rewelacja!!!
jestem tego samego zdania, oni są najlepsi
u nich założysz gaz do każdego silnika i nie zedrą z Ciebie kasy, a przede wszystkim zrobią to dokładnie. Uwierz mi bo samemu zakładałem gaz do mojego CC 700 w AUTO-EKO-GAZ, a i tak po tygodniu pojechałem do CZAS NA GAZ, żeby mi przerobili instalację, poprostu pierwsza firma zrobiła mi to niedokładnie (nie chciało im się rozkręcać kolektora na gażnikiem więc doprowadzili mi gaz do niego przecinając rurę między filtrem powietrza a gaźnikiem, co było później przyczną strzałów w gaźnik)
_________________ >>>...całe życie to jedna wielka gra...<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum