Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-01-30, 12:14
Jaro, ale co wg Ciebie się zmieniło. Bo wg mnie ogłoszenie jest spójne- jeśli chcesz zamówić na 14 lutego to możesz zamówić 20szt. A jeśli chcesz zamówić na inny termin to musisz zamówić kilkaset sztuk. Ogłoszenie co najwyżej zostało poszerzone o ofertę na inne dni niż 14 lutego...
A swoją drogą to rzeczywiście na giełdzie można dostać w podobnej cenie - tyle że np we Wrocławiu pojedynczy wjazd na giełdę był dość drogi (taka próba wyeliminowania indywidualnych klientów
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-01-30, 18:17
Mieszkałem kilka lat w okolicy tej giełdy i wielokrotnie kupowałem tam kwiaty. Nie wiem jakiej produkcji są tulipany ale wybór jest ogromny, mam na myśli kolory, wielkość itd itd
Przecież w tych hurtowniach/na giełdzie zaopatrują się kwiaciarnie z całej Łodzi więc gdzie mogą być świeże kwiaty jak nie tutaj. Zresztą wybierasz je sobie sam wchodząc do chłodni. Tulipany są pakowane w zależności od wielkości po 20-25 sztuk i taką ilość może kupić każdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum