ja jakiś miesiąc temu kupiłem na http://www.mediaexpert.pl za 99 zł musisz obserwować bo trafiają się promocje... a tak na marginesie jak już będziesz grał to sie odezwij może ruszymy gdzieś razme ?!
Diablo III obecnie lipa starszna, moze jak wyjdzie nowy patch to cos sie zmieni na lepsze, ja juz od okolo 1miecha nie gram. Zobaczymy co nowy patch pokaze. Jak co mozemy razem pograc.
Diablo III obecnie lipa starszna, moze jak wyjdzie nowy patch to cos sie zmieni na lepsze, ja juz od okolo 1miecha nie gram. Zobaczymy co nowy patch pokaze. Jak co mozemy razem pograc.
Wiele lat temu grałem w diablo 2. Teraz przyszła pora na 3, najpierw przejde sobie kampanie a później spróbuje online. Nigdy nie grałem online w takie gry wiec bede pisał do was na PW w razie jakichś problemów;) Gra kupiona na allegro za 110zł wiec juz nieaktualne. Odezwe sie do was jak przyjdzie i rozkminie ją;)
najpierw gralem Łowca demonow, pozniej szamanem, brat grał barbarzynca i mnichem no i czarodziejke tez widzilem w akcji. Ogolnie teraz najlepszy byl barb do farmienia lvla, szlo b szybko. Mam po 60lvl i szaman ma 70paragonow a łowca 50 czy cos koło tego. Mam okolo 500h wiec nie tak malo. Obecnie mam przerwe bo gra jest slaba i juz mi sie znudzila, czekam an patcha 1.0.7. Dobra gra podobna do Diablo to POE.
@marian44
W Diablo III mozna grac tylko online jakby ktos nie wiedzial
Widac,ze prawie nic nie wiesz o tej grze:D czeka cie sporo pracy nad poznaniem całej gry.
wiesz jemu chyba ogólnie chodzi o to ze online czyli że z kimś na mapie a gra wymaga po prostu połączenia z netem. ja gram mnichem teraz mam 55 level 2 akt piekło.
staram sie wyszukiwać w domu aukcyjnym jakiś fajnych przedmiotów powiem Ci szczerze że gram już trochęw tą gre i grałem też w II ale za bardzo nie rozkminam tych slangowych nazw ;/
To musisz przejrzeć jakiś spis nazw czy coś takiego, bo sporo tego jest w slangu d3:P AH -czyli dom aukcyjny to podstawa tej gry, niestety ale to prawda.
Ja mam teraz odpoczynek zobaczymy co zmieni najblizszy patch. Jesli będzie dużo dobrych zmian to mozliwe,ze znow zaczne grac.
@marian44
W Diablo III mozna grac tylko online jakby ktos nie wiedzial
Widac,ze prawie nic nie wiesz o tej grze:D czeka cie sporo pracy nad poznaniem całej gry.
Oczywiście że wiem o tym że gra potrzebuje stalego polaczenia z netem. Kolega niżej jakoś potrafił zrozumieć że chodzi mi o gre single;) Wiec dlaczego tak zapalony gracz sie nie domyslil?;)
Tu nie chodzi o to co napisałem tylko o zrozumienie tego w odpowiedni sposób. Online czyli multiplayer. Kolega nie miał jakoś problemu z rozgryzieniem.
Po prostu napisales to zle, tu nie ma co do zrozumienia, jesli dla ciebie online = multiplayer , to nie ma sie co dziwic, ze nie moglem cie zrozumiec
Jest jeszcze inna mozliwosc, nadajecie na tych samych falach, a ja na innych"D Ogolnie to jescze sporo przed wami, a ja juz ten etap mam za soba.
Jak rozegrasz 500-600h to sie odezwij pogadamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum