Pegaz, nie troluj. Mocne argumenty w Twojej opinii, a przekręcanie złośliwie nicka mojej osoby to odrębna kwestia. Napisałem: chcesz być złośliwy, to bądź, ale nie tutaj. Ja na to nie pozwalam.
Pegaz, nie troluj. Mocne argumenty w Twojej opinii, a przekręcanie złośliwie nicka mojej osoby to odrębna kwestia. Napisałem: chcesz być złośliwy, to bądź, ale nie tutaj. Ja na to nie pozwalam.
Zobacz FERBIK - wystarczyło że "przekręciłem" jedną literę w twojej ksyfie i już Cię rzuca.
No ale TY możesz pisać do mnie TROLL i pozwalać innym "postępowym" bo TY możesz, jesteś tutaj i tylko tutaj bogiem i panem! a tak poważnie to dlatego tak ubliżacie bo brakuje WAM argumentów!
NARAZIE
oczywiście jeśli mnie nie ZKASUJESZ!
Zobacz FERBIK - wystarczyło że "przekręciłem" jedną literę w twojej ksyfie i już Cię rzuca.
Przekręciłeś nie jedną a dwie litery - jeśli mamy być precyzyjni.
Jednym z obowiązków użytkowników forum jest używanie poprawnej polszczyzny w swoich wpisach. Ewidentnie i złośliwie nie stosujesz się do tego obowiązku, czym okazujesz lekceważenie innych i swoją płytkość.
Dlatego radzę NIE DOKARMIAĆ TROLLA.
Brak mi słów do ciebie...
Znów zaczyna wywiązywać się niepotrzebna dyskusja, ale już ją skracam i piszę:
Pegaz napisał/a:
No ale TY możesz pisać do mnie TROLL i pozwalać innym "postępowym" bo TY możesz, jesteś tutaj i tylko tutaj bogiem i panem! a tak poważnie to dlatego tak ubliżacie bo brakuje WAM argumentów!
Poszukaj w googlach lub też chociażby u nas na forum, kim jest internetowy troll. Dopasuj siebie do odpowiedniego rodzaju. To nie jest ubliżanie.
Pegaz napisał/a:
NARAZIE
oczywiście jeśli mnie nie ZKASUJESZ!
TROLL.
Na tym kończę tę jałową dyskusję i nie radzę ciągnąć jej dalej. Nie dokarmiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum