Temat-bumerang. Co w końcu robić z takimi perfidnymi ogłoszeniami?
Praca MATURALNA-bardzo łatwy temat!
kamilosbos napisał/a:
Witam.
Sprzedam pracę maturalną-bardzo łatwy temat "Literatura dla dzieci i jej uniwersalne wartości. Omów analizując wybrane utwory"
Uzyskałem z niej 90%.
cena do uzgodnienia przez telefon.
721 040 274.
Możliwośc wysyłki przez E-mail lub odbiór osobisty na terenie Wielunia.
Pozdrawiam
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2013-02-12, 23:30
ja bym wywalał... też się nad tym zastanawiam... Co innego, jak jedna pisze, że pomaga przy pracy, przynajmniej próbuje owinąć w bawełnę, a ten wali prosto...
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2013-02-13, 07:58
Na jakiej podstawie chcecie to usuwać? Przecież gość raczej sprzedaje własną pracę a nie czyjąś. Też mnie denerwują tacy bo swoją pracę pisałem sam i wiem że to nie jest w porządkua. Jestem za usuwaniem ale jeżeli będzie do tego podstawą. Mają zlikwidować pisanie prac, ale to chyba od następnej matury.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2013-02-13, 13:29
Jestem za usuwaniem i umieszczeniem w regulaminie punktu że nie będziemy tolerować takich rzeczy.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2013-04-02, 16:51
Sądzę, że to prywatna sprawa ogłoszeniodawcy i czytelników
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum