Wysłany: 2013-02-16, 11:19 Syrop klonowy, w jakim sklepie?
Witam,
Czy ktoś z was orientuje się może czy któryś ze sklepów w Wieluniu ma w swojej ofercie syrop klonowy? Naoglądałem się tego trochę w TV i przyszła pora by spróbować jak to smakuje
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2013-02-16, 11:25
Sądzę, że w zielarskim na Barycz dostaniesz
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Ja kupiłam w kauflandzie z 23 zł. Też naoglądałam się w tv i ciekawa byłam jak smakuje i muszę powiedzieć ze bardzo się rozczarowałam. Nic nadzwyczajnego. I chyba wolę nasz polski miód. Pochwal się poźniej jakie są twoje wrażenia.
_________________ "Umrze miasto, jeżeli budowa jego będzie zakończona"
Pewnie tak samo smakuje jak analogicznie masło orzechowe, które kupiłem z ciekawości, żeby zobaczyć czym się hamerykańce zachwycają i faktycznie syf okrutny, nawet mój pies tego ruszyć nie chce
Też lubię masło orzechowe, ale tylko z Felixa. Z Sante wydaje mi się zbyt cierpkie w smaku. Jadłam też niby typowo amerykańskie z Lidla, ale jakoś mi nie podeszło.
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 02 Sty 2012 Posty: 262 Piwa: 22/16 Skąd: z okolic Wielunia
Wysłany: 2013-02-17, 23:58
magpie1991 napisał/a:
w intermarche masz różne rodzaje
Potwierdzam - na 100% kupisz:)
A co do smaku - jest ok (pancakes-y w wydaniu szwagierki z syropem klonowym, który zawsze nam przywożą z Kanady = smakują wyśmienicie).
_________________ Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum