A bardzo dobrze
Posiadam już drugą parę butów tej firmy. W pierwszych chodziłam jakieś dwa lata i kupiłam nowe, bo mi sie znudziły tamte i podeszwa już była gładka Ale nie było czegoś takiego, że się poodklejały, albo coś podobnego.
Z tymi drugimi też nic się jak na razie nie dzieje. Bardzo je lubię i jak tylko robi się trochę cieplej, to śmigam w nich non stop
Dzieki Teraz czje sie spokojniejsza o przyszłość moich Diversów.. a mam je od 2 tygodni
Dominika napisał/a:
ostrzegam przed CARRY- cena nie jest warta jakosci - bluzki roziagaja się na szerokosci i skracaja na długośc.
Na szczeście nie mam nic stamtąd
Syla napisał/a:
Tak więc zaczęłam kupowac gacie "oryginalne inaczej", bo z tego co się dowiedziałam to z jednego jeansu to szyją, więc wnioski nasuwają się same....
Ja jestem zadowolona z moich wranglerów mam je 3 lata i sa w dobrym stanie...
Aktualnie mam 2 pary z Vertusa (nowe) i jedne NO MORE (tez dobra firma )
Dawno dawno temu miałam crosy i lee ale już wyrosłam ale tez nie narzekałam na jakość... może tak trafiłam (na perełkę )
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ja kupiłam zwykłe spodnie ze zwykłego sklepu i chodze w nich już 2,5 roku :]
W innych spodniach chodzę ponad roczek.. Także to nie ma różnicy czy firmówki czy nie.
a ja sie ubieram w Posto.
rewelacyjne kamizelki maja
A to dobre jest A jaki kolor?? Jeździsz w nich do Protectora?
Musisz się zaprezentowac w new kamizela. Jak przypadną do gustu to zrobimy firmowe - forumowe
Hmm..co do ciuchów to też u mnie różnie bywa;)
spodnie dobre są z Americanosa i Reportera, takie posiadam i jestem zadowolona;w sumie zwyczajne jeansy też mam i nie robi to jakiegoś mega innego wrażenia na mnie,bo też są dobre i gut się noszą..
widziałąm poruszono temat firmy Diverse;) oj tak..też lubie tą firmę,butów z niej nie mam,bardziej z butów to nosze adidasa,czy reeboka,ale z diversa sa fajne bluzki:P
hmm a co sądzicie o takich sklepach i ciuchach: pretty girl,pimkie czy orsay?:):)
Pomogła: 2 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Mar 2006 Posty: 152 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-04-30, 20:49
Ja nie mam ulubionej firmy nosze różne rzeczy z różnych firm. Ale wiecie co mnie wkurza. Że często liczy się firma np. coś jest strasznie szajskie ale jest z adidasa...i wszyscy to kupują. Ja już bym wolała kupic coś co dobrze wygląda a nie jest firmowe niż kupić coś odrażającego z jakiejś dobrej firmy
hmmm rozumiem , że ikonka "rotfl" oznacza ze niebardzo przepadasz za miedzy innymi ta która cytuje. Ja w tym sklepie kupiłam sobie szaliczek i według mnie nie jest kiczowaty. Co najwazniejsze podoba mi sie i dobrze znosi pranie.
nie wiem czemu dopiero zauwazylam ten temat, ale tez sie wypowiem
ulubione firmy gdzie kupuje ubrania to H&M, Cubus, CAMAIEU, C&A, ESPRIT,
PROMOD. RESERVED, Vero moda - niestetyu niektore drogie, ale warto
a z Wieluńskich sklepów raczej nic w Wieluniu nie kupuje, a jak juz musze to wybieram sie do sklepu "Paula" na kaliskiej i do tego na rogu gdzie kiedys byla pizzeria, nazwy nie pamietam
Ja już bym wolała kupic coś co dobrze wygląda a nie jest firmowe niż kupić coś odrażającego z jakiejś dobrej firmy
hem..można kupic coś co dobrze wygląda i nie jest odrażające z dobrej firmy i mieć 2 w 1;) huehue:D
- a co do wcześniejszych firm, które wymieniłam,no to tak,nie przepadam zbytnio:)[/quote]
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum