Trochę czasu minęło od ostatnich postów w tym wątku i tak pomyślałam, że fajnie byłoby odświeżyć temat. Może jakieś nowe doświadczenia macie jeśli chodzi o wizyty w salonach? Może nowych fryzjerów odkryłyście?
Trochę czasu minęło od ostatnich postów w tym wątku i tak pomyślałam, że fajnie byłoby odświeżyć temat. Może jakieś nowe doświadczenia macie jeśli chodzi o wizyty w salonach? Może nowych fryzjerów odkryłyście?
Taa ja odkryłam dwa dni przed sylwestrem fryzjera i byłam chodzacym przykładem "zemsty fryzjera" to co mi pani z grzywka zrobiła to jakaś masakra była brrr
nigdy więcej
Teraz jestem na etapie poszukiwań kogos w miarę dobrego
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
A co Ci zrobiła z grzywką?? Współczuję, mam schizę na punkcie grzywki, także chyba bym tej pani trochę nawtykała za to. Glizda, a gdzie cynk?? Może uratujesz nasze włosy dzięki temu.
byłam na przeciwko Rewala na Krakowskim Przedmieściu, po prostu nie dogadałyśmy sie, ona chyba mnie nie słuchała jak jej tłumaczyłam jak bym chciała mieć, miała mi tylko ja lekko pocieniowac a tak ciachnęła, że do tej pory ta grzywka mi sie nie chce układać ale to tak jest jak zamiast patrzec co sie robi to się gada z innną klientka wrr
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Jak ja nie znoszę takiego czegoś, zazwyczaj tak sie kończy jak sie z kimś gada zamiast sie skupić na tym co się robi. Jest taka pani co zawsze się bardzo skupia, gdy obcina mi grzywkę i zawsze wychodzę zadowolona od niej, także już tylko tam chodzę, na Zamenhoffa.
No kurczę piwko Ci postawie na osłodę i w podziękowaniu of course.
A tak w ogóle czasami Cię widuję w mieście, tylko jakoś głupio mi podejsć i zagadać.
Jeśli chcesz iść do Finezji to muszę Cię zmartwić - właścicielka została niedawno mamą i z tego co się dzisiaj dowiedziałam, za prędko nie wróci...
Dlatego poszukuję natenczas jakiejś alternatywy, babeczki pomóżcie ..
Pracownica w salonie Finezja, radzi sobie dobrze, więc myślę, że spokojnie można jej zaufać.
Jeśli chodzi o inny salon, to na POW p. Grażyna ma fach w rękach i obcina bardzo dobrze, aczkolwiek atmosfera w salonie mi nie odpowiada, dużo praktykantek, p. Grażyna obcina a reszta np. myje czy modeluje włosy. To mi się nie podoba, zwłaszcza, ze za obcięcie płaciłam ok 50 zł, wiec wymagam pełnej profesjonalnej obsługi. Aczkolwiek obcięte włosy zawsze są dobrze i ładnie się układają, wiec tutaj nie mogę się przyczepić.
Dziewczyny, a macie jakieś doświadczenie z salonem który mieści się na os. Wyszyńskiego, na przeciwko boiska, za Sedalem?
Zawsze chodziłam do Dawida ale ostatnio mam ochotę na zmianę
Pomogła: 2 razy Wiek: 35 Dołączyła: 04 Cze 2013 Posty: 183 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-09-26, 18:27
Dziewczyny szukam dobrego fryzjera bądź fryzjerki, ale takiego z powołania.... Od razu zaznaczam, że mam kręcone włosy i nie za długie. Moja wspaniała fryzjerka została na śląsku niestety. Aaaa i szukam takiego, do którego pójdę i nie będę musiała mówić jaką chcę fryzurę, tylko sam będzie wiedział co zrobić by było dobrze....
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca".
A ja poszukuję fryzjera (chodzi o uczesanie na ślub), który nie tyle odwzoruje idealnie pokazaną fryzurę, co jest w stanie sam coś wymyślić, dobrać, ukryć defekty i generalnie trochę pokombinować (a nie na zasadzie, że robimy jedną próbną fryzurę od początku do końca i bierze za to nie wiadomo ile ).
Słyszałam o takich fryzjerach, którzy biorą np. 300 zł za próbną+ ślubną fryzurę, ale na próbną przeznaczają nieograniczoną ilość czasu danego dnia i próbuję do skutku. Słyszał ktoś może o czymś takim w Wieluniu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum