Kiedyś krótko kupowałam i pieczywo mają smaczne, ale po ich niektórych wyrobach cukierniczych bolał mnie brzuch, a jestem dobrym testerem jeśli chodzi o żywność.
Ostatnio zmieniony przez Leveile Soleile 2013-03-14, 00:57, w całości zmieniany 1 raz
Nie chcę nikogo bronić - ale rzucanie oskarżeń jest dość łatwe, a nie zawsze sprawiedliwe...
Dokładnie - chyba nikt nie sądzi, że wyglądało to tak, że do tych piekarni przyszła oferta z super ceną za sól i adnotacją, że służy do sypania dróg. Pewnie niejeden z was kupiłby taką sól gdyby była w sklepie np 20% tańsza id normalnej z adnotacją PROMOCJA.
Ja tam dalej będe jadł chleb od Strzały - nic mi nie szkodzi i uważam go za najlepszy w mieście. Poza tym jakoś mi z nim po drodze przy zakupach...
Nie chcę nikogo bronić - ale rzucanie oskarżeń jest dość łatwe, a nie zawsze sprawiedliwe...
Dokładnie - chyba nikt nie sądzi, że wyglądało to tak, że do tych piekarni przyszła oferta z super ceną za sól i adnotacją, że służy do sypania dróg. Pewnie niejeden z was kupiłby taką sól gdyby była w sklepie np 20% tańsza id normalnej z adnotacją PROMOCJA.
Ja tam dalej będe jadł chleb od Strzały - nic mi nie szkodzi i uważam go za najlepszy w mieście. Poza tym jakoś mi z nim po drodze przy zakupach...
Niemiec zawinił, Żyda powiesili...
Chyba zacznę sam naprawiać auto, bo u mechanika tylko na używanych częściach mi naprawią, sam obsieję pole pszenicą, bo nigdy nie wiadomo jaka mąką w pieczywie, wyhoduję tez prosiaka, bo, może tez z wędlinami kombinują.
Pewnie każdemu z nas ożenili coś felernego, nie spełniającego norm, ale żyjemy w błogiej nieświadomości, więc nie ma na kim psa wieszać, a przede wszystkim za co.
Postrzegając przedsiębiorstwa przez pryzmat jednej wpadki (świadomej bądź nie) to po pospolitym ruszeniu bojkotowym ŻADNA firma już nie mogłaby istnieć.
Piekarnie kupowały sól którą producent oznakowywał i sprzedawał jako spożywczą (a że wsypywał tam sól wypadową to inna kwestia). Nie można winić piekarni za przekręt firmy Amasol z Chełmiczek. Pretensje należy mieć do tych co kontrolowali (lub też nie) Amasol i nie wykrywali nieprawidłowości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum