Uff... wyjątkowo ...... ten spot
Mam nadzieję, ze jutro będzie inaczej...
Ferbik napisał/a:
Jeśli ktoś się boi aparatu, to niech może lepiej zostanie w domu
Zastosuje się do Twoich rad.
Ale najpierw proszę o wycięcie, zamalowanie, usunięcie mojej osoby ze zdjęcia.
Dziękuję
PS. Mam nadzieję, ze więcej fotek z udziałem mojej osoby nie będzie...
Świetnie, ale chyba zapomniałeś o fotkach z działu Club Testa Rossa [zdjęcie nr 4]
W d u p i e mam zmiany regulaminu!! Od dziś nie uczestniczę w spotach forum i moich fotek ma nie byc!!!
Ferbik, jak chcesz to możesz mnie wyrzucic z forum, zwisa mi to.
_________________ SUCCESS UNLIMITED
Ostatnio zmieniony przez Syla 2006-05-01, 12:11, w całości zmieniany 2 razy
Jesli moge zabrac głos... zaczyna się znowu źle dziać na forum. Mysle, że nie wszyscy są świadomi konsekwencji.
Jesli chodzi o REGULAMIN-> to dlaczego ten temat jest zamkniety? Dlaczego o tym regulaminie decyduje tylko ADMIN. Admin nie tworzy tylko tego forum. Tworza go wszyscy użytkownicy. I jak juz administrator pisał, należy zrobić ankiete odnośnie waznych decyzji!!!!!
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Jakaś osoba usunęła mojego posta!!! Pytam dlaczego ????????
[ Dodano: 2006-05-01, 13:21 ]
dzisiaj ide do TR, ale nie jako forumowiczka, bo w tych waszych zje.... spotach już nie uczestniczę, więc żadnych fotek, bo nie odpowiadam za siebie
Jesli chodzi o REGULAMIN-> to dlaczego ten temat jest zamkniety?
Jeśli chodzi o zamknięcie tematu to już z tym pytaniem nie do mnie. Ja go nie zamykałem.
Dominika napisał/a:
Dlaczego o tym regulaminie decyduje tylko ADMIN
Ile razy zwracam się do moderatorów o zdanie w różnych tematach, nie uzyskuję odpowiedzi.
Dominika napisał/a:
Admin nie tworzy tylko tego forum
Oczywiście że nie !! Tworzą go ludzie. Ale nie pozwólmy, żeby zrobiła się samowolka. Szkoda, że widzisz tylko wybiórczo i tylko to co Ci pasuje. Ale masz rację. Oprócz restrykcji jakie wprowadzamy na forum z Jaro, nic a nic nie przyczyniamy się do rozwoju forum!
Syla napisał/a:
Jakaś szmata usunęła mojego posta!!!
Proszę stosować się do ogólnie przyjętych zasad kultury.
Syla napisał/a:
dzisiaj ide do TR, ale nie jako forumowiczka, bo w tych waszych zje.... spotach już nie uczestniczę, więc żadnych fotek, bo nie odpowiadam za siebie
No to teraz pokazałaś klasę... a więc wróćmy do początku. Tutaj jakiś czas temu na spotkaniu: http://wielun.biz/viewtopic.php?p=14293#14293 napisałaś pod zdjęciami, na których jesteś, cytuję:
Cytat:
o faaaaaaaaka, ale foty, usmarkałam się ze śmiechu....
Na tej imprezie byłam kierowcą przecież ja nie lubię
Buchnięcia w mankiet dla wszystkich przybyłych
Nic więcej nie dodam oprócz tego, że jest mi cholernie przykro, ale możesz to mieć gdzieś. Nie przeszkadzało Ci wtedy, teraz Ci przeszkadza. Kobieta zmienną jest...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum