Muszę Was wszystkich zmartwić. Ten sprzęt to tania chińska podróbka. Moc tego silnika to max 2kw!! Najłatwiej to sprawdzić podłączając do niego urządzenie z zapotrzebowaniem 4-5kw - agregat zgaśnie i to już będzie jego koniec!!!
Skoro tak Pan uwaza to niech mi to Pan udowodni. Podlaczalismy wiekszy sprzet i dziala. Ceny na allegro tego sprzetu to okolo 4 tys. Wiec mysle ze moja cena to okazja. Sprzedaje gdyz jest mi do niczego nie potrzebne. Za 800 zl moze i sie faktycznie kupi lecz chyba nie sprawny sprzet.
Nikt tego nie sprzedaje za oryginał i nikt nie chce tyle jak za oryginał. Sprzet jest sprawny 5,5 kw ciągnie , nic nie gaśnie , wszystko ok , gdyż było podlączane do niego nie jedno urządzenie i daje sobie z nimi rade nie gasnąc. Nie sprzedaje ,aby zarobić , lecz sprzedaje dlatego , że jest mi nie potrzebne.
Można przyjechać i zobaczyć, ze nie kłamie ,a faktycznie pisze prawdę do czego ten sprzęt jest "zdolny"
Moc znamionowa 9,6 kW
Moc max. 15 kW
Napięcie 380/230 V
Paliwo – benzyna
3 Wyjścia 230V
1 Wyjście 380V
Cena 1500 zł
Sprzęt nowy - uruchomiony tylko po to aby sprawdzić czy chodzi jak trzeba
Kilka nieścisłości:
1. " uruchomiony tylko po to aby sprawdzić czy chodzi jak trzeba", po kilku godzinach "Sprzet jest sprawny 5,5 kw ciągnie , nic nie gaśnie , wszystko ok , gdyż było podlączane do niego nie jedno urządzenie i daje sobie z nimi rade nie gasnąc."
2. "Agregat prądotwórczy spalinowy HONDA EM 5500 CXS" i jak powyżej po jakimś czasie - "Nikt tego nie sprzedaje za oryginał i nikt nie chce tyle jak za oryginał"
3. Jeszcze nie spotkałem się aby ktoś w tym przypadku kobieta, kupiła sobie agregat prądotwórczy ot tak, a po kilku dniach sprzedawała (agregat zafoliowany). Ja rozumie buty, bluzkę....;)
Także bardzo pozdrawiam i składam propozycję. Podłączymy do agregatu mój kompresor śrubowy 15kw - jeśli agregat wytrzyma 5 minut, kupię go za 2000zł i przeproszę za moją niewiedzę na forum;)
za takie pieniadze nigdzie ne kupicie oryginalu. Druga sprawa jest to ze ogloszenie jest wstawione na prosbe meza to on sie na agregacie dokladnie zna i wie wszystkie szczegoly. Duusia prosze o kontakt pod nr 605867384 maz wszystko wyjasni bo wyglada na to ze nie rozumiemy sie tak jak trzeba.
za takie pieniadze nigdzie ne kupicie oryginalu. Druga sprawa jest to ze ogloszenie jest wstawione na prosbe meza to on sie na agregacie dokladnie zna i wie wszystkie szczegoly. Duusia prosze o kontakt pod nr 605867384 maz wszystko wyjasni bo wyglada na to ze nie rozumiemy sie tak jak trzeba.
Tutaj nie ma co wyjaśniać i nie mam po co dzwonić - nie jestem zainteresowany zakupem tego agregatu. Wystarczyło napisać, że jest to podróbka - wiele osób, które się nie zna mogłyby się nabrać.
Prawdopodobnie mąż dał się namówić na super okazję i teraz to zrozumiał.
Tak na marginesie w sieradzkim Sadzie był wyrok skazujący za sprzedaż tego typu agregatów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum