Usunąłem posta GrubejRybki jako możliwego do wklejenia w poprzedniego i dałem ostrzeżenie, bo uprzednio prosiłem, żeby edytował posty, zamiast spamować jednego pod drugim.
Zobacz FERBIK - wystarczyło że "przekręciłem" jedną literę w twojej ksyfie i już Cię rzuca.
Brak mi słów do ciebie...
Znów zaczyna wywiązywać się niepotrzebna dyskusja, ale już ją skracam i piszę:
Pegaz napisał/a:
No ale TY możesz pisać do mnie TROLL i pozwalać innym "postępowym" bo TY możesz, jesteś tutaj i tylko tutaj bogiem i panem! a tak poważnie to dlatego tak ubliżacie bo brakuje WAM argumentów!
Poszukaj w googlach lub też chociażby u nas na forum, kim jest internetowy troll. Dopasuj siebie do odpowiedniego rodzaju. To nie jest ubliżanie.
Pegaz napisał/a:
NARAZIE
oczywiście jeśli mnie nie ZKASUJESZ!
TROLL.
Na tym kończę tę jałową dyskusję i nie radzę ciągnąć jej dalej. Nie dokarmiać.
Ja też uważam że ubliżanie PEGAZOWI od TROLI dlatego że samemu się nie WIERZY W BOGA to jest coś dla psychiatry !
Witam
> Jeśli mogę spytać o powód usunięcia tematu itanio.pl, dlaczego został
> usunięty?
> Czy mieszkaniec Wielunia nie może poinformować innych mieszkańców
> Wielunia o nowo powstałym portalu, który może być dla nas wszystkich
> interesującą formą poszukiwania ciekawych ofert?
> Jeśli to możliwe to proszę o wyjaśnienie.
> Pozdrawiam
> krs
Ja - nawet nie wrzucam tutaj usuniętego spamu reklamowego, bo temat byłby chyba najdłuższy na forum. Reklama nieuzgodniona, post sprzeczny z regulaminem.
Cytat:
Czy mieszkaniec Wielunia nie może poinformować innych mieszkańców Wielunia o nowo powstałym portalu, który może być dla nas wszystkich interesującą formą poszukiwania ciekawych ofert?
To chyba jakiś żart... chamsko chciał zareklamować swój portal, a to co wytłuściłem mówi samo za siebie.
http://wielun.biz/viewtopic.php?p=191427#191427
Nic nie usunąłem tylko przeniosłem do działu BIZNES z działu ogłoszeń. Uznałem, że ogłoszenia winny służyć raczej sprzedaży jednostkowych rzeczy a nie regularnej prezentacji asortymentu. Zresztą i tak nie było cen.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum