Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2013-03-18, 16:59
Informacje o tegorocznych "Dniach Wielunia"
22 czerwca w sobotę na terenie Ogrodu Botanicznego odbędą się Eliminacje do Mistrzostw Świata w Poławianiu Bursztynu, które są dofinansowane z EFFR w ramach projektu budowy marki Nadwarciańskiego Szlaku Bursztynowego. Nagrodą dla zwycięzcy i osoby towarzyszącej w naszych eliminacjach będzie udział w finałach, które odbędą się w lipcu w Jantarze.
23 czerwca w niedzielę będzie gościło Lato z Radiem. Trwają jeszcze ustalenia szczegółów.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2013-03-18, 17:31
Lato z Radiem będzie na ul. Sadowej
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2013-03-20, 20:32
Co do miejscówki to nie znajdziemy miejsca dobrego dla każdego.
Sadowa
+duży teren
+ dostęp z głównej trasy
- zbyt otwarta przestrzeń przez co wydawało się, że jest mało ludzi
- podłoże
- hałas dla osób z bloków
Targowisko
+ parkingi
+ dobre podłoże
- hałas w okolicy
- ciężko będzie z dojazdem na miejsce
glizda warto jednak posługiwać się innymi czynnikami niż takimi, że ma się blisko. Z resztą poruszaliśmy już ten aspekt w tym wątku. Jak dla mnie, to Dni Wielunia mogą być organizowane kilka kilometrów od mojego miejsca zamieszkania, byleby tylko kojarzyło się to z wypoczynkiem, a nie tylko z pójściem na występujące tam gwiazdy. Oczywiście powtórzę się ... najlepszym miejscem pod tym względem jest park obok stadionu. Już nie koniecznie to dokładnie miejsce gdzie były wtedy organizowane DW. Nieco głębiej w tym parku jest pomocnicze boisko, które ma większą trochę większą powierzchnie niż to miejsce wcześniejsze. Z drugiej strony, nie widział bym nic złego w zorganizowaniu DW na samym stadionie
michal_saper, Ciekawe kto potem wymieniłby murawę...
Co masz na myśli konkretniej ? że ludzie nogami porobili by dziury w ziemi ? Daj spokój, dwa, trzy dni imprezy nie spowodowało by jakiegoś większego uszczerbku.
A brałeś pod uwagę to, że nie zawsze gwiazdom pasuje wybrany termin, że mogą chcieć za dużo kasy, albo jeszcze kilka ale?
Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie narzekał... NIe dogodzi się wszystkim
Mihau rozumiem, że mam się poczuć starsza, bo uwielbiam Myslovitz i mnie pasuje, że oni będą
Do młodzieży widać się nie zaliczam, bo na przykład enej nie przypadło mi do gustu
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum