Witamy serdecznie w tym wątku będziemy informować Państwa na temat nowych promocji i ofert Cyfrowego Polsatu.
Nasza oferta to : TELEWIZJA, INTERNET, TELEFON.
Pytania można zadawać na PW, e-mail lub telefon.
W tym wątku dowiesz się o maksymalnych promocjach i możliwościach oszczędności, których nie dowiesz się z reklamy w telewizji, a jeszcze bardziej jest to wątpliwe w Aktywnym Punkcie Sprzedaży, ponieważ dając lepszą promocje mniej zarabiamy
Mimo wszystko damy zawsze coś ciekawego do przemyślenia.
Dołączył: 11 Mar 2013 Posty: 21 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-03-22, 17:55
OgioN napisał/a:
Bony na VOD są jednorazowe, czy w całym okresie umowy co miesiąc?
Bony na wypożyczalnie VOD przyznawane są co miesiąc. Ich wartość zależna jest od wysokości abonamentu w sieci PLUS.
Bony na VOD są weryfikowane przez POLKOMTEL po Peselu, jeżeli abonent posiada aktywną umowę w sieci PLUS otrzymuje kod na adres e-mail podany przy podpisaniu lub przedłużeniu umowy.
To ja odnośnie opinii. Wasze dekodery nadają się na szrot. Wstydzili byście się taki sprzęt dawać ludziom do użytku. W przeciągu pierwszych dwóch miesięcy wymieniłem kilkanaście dekoderów HD6000. W końcu zwątpiłem czy jakikolwiek egzemplarz zrobiliście dobry, i zdecydowałem się na ten mały dekoder zdaje się hd2000. Sprawuje się znacznie lepiej, choć też szału nie ma.
czy macie może teraz już w swojej ofercie wszystkie mecze ligi polskiej ??jeśli tak ile by to kosztowało, konkretna kwota
Dla Pana potrzeb proponujemy pakiet Familiny MAX HD + Sport HD koszt takiej imprezy to 59,90zł/ mies.
czy jest cała kolejka czy tylko wybrane mecze??
proszę o odpowiedź na to pytanie a nie proponowanie pakietów
pewnei niebawem nie jedna osoba będzie o to pytać...
Dołączył: 11 Mar 2013 Posty: 21 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-03-22, 18:35
michal_saper napisał/a:
To ja odnośnie opinii. Wasze dekodery nadają się na szrot. Wstydzili byście się taki sprzęt dawać ludziom do użytku. W przeciągu pierwszych dwóch miesięcy wymieniłem kilkanaście dekoderów HD6000. W końcu zwątpiłem czy jakikolwiek egzemplarz zrobiliście dobry, i zdecydowałem się na ten mały dekoder zdaje się hd2000. Sprawuje się znacznie lepiej, choć też szału nie ma.
Ma Pan rację zdarzają się takie przypadki, proponujemy:
- podpisywać umowy w Aktywnych Punktach Sprzedaży, nie przez infolinię
- sprawdzać aktualizację oprogramowania, ponieważ cały czas nad tym pracujemy i nakładane są poprawki w celu wyeliminowania zawieszania się dekoderów
- jeżeli dekoder nie chce się włączyć lub długo dekoder startuje należy wymienić zasilacz
Po zmianie softu sami w punkcie odczuliśmy ulgę, ponieważ jest mniej takich wymian. Proszę zauważyć, że to tylko elektronika i plusem jest to, że nie robimy problemów i wymieniamy dekoder od ręki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum