Niestety ale ja raczej nie przyjade troche plany mi sie zmieniły-( niestety nie z mojej winy)
bardzo żałuje ale mysle ze bedzie jeszcze nastepne spotkanie strzeleckie to wtedy przyjade.
Witam,
w przyszłym tygodniu postaram się ustalić jak jest z dostępnością jednej i drugiej strzelnicy(Skomlin/Złoczew). Dam znać co i jak.
Pozdrawiam i zapraszam też na pogaduchy o strzelaniu - zdrowe hobby.
MG
Diana 49/Point 4-9/40 na Dampie,
Howa Thum./223 Remington/IOR 4-14/56
to jest doslownie 200 m od mojego domu (mowie o korzenicy)ze ja nie wiedziałem o tym strzelaniu zjawil bym się z moim sprzętem. tylko ze ja nie strzelam z celownika optycznego tylko ze szczerbinki kiedy kolejne zawody
Wiek: 34 Dołączył: 19 Sie 2008 Posty: 20 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: okolice
Wysłany: 2013-03-18, 23:55
Odświeżam temat!
Co prawda zima pełną parą, ale kalendarzowo zbliża się wiosna i warto wcześniej poruszyć temat spotkania dla forumowych strzelców wyborowych.
Mamy czas aby sprawę przedyskutować, aby temat dotarł do szerszego grona.
Wcześniej wymieniono kilka miejsc, na których możnaby się spotkać i zorganizować mini zawody. Polecam lekturę. W międzyczasie powstała strzelnica w Wieluniu.
A przy okazji. Czy ktoś może mi polecić zaufaną i sprawdzoną osobę, która potrafiłaby wykonać przegląd wiatrówki pneumatycznej? Konkretnie chodzi mi o rozebranie na części pierwsze, wyczyszczenie i przesmarowanie. Ewentualnie wymianę zużytych elementów.
Wysłany: 2013-03-20, 13:34
Witam
Z zamiarem założenia strony i jakiegoś forum, które skupiało by miłośników strzelania i trafiania do celu z wiatrówek nosiłem się od dłuższego czasu, bo brakowało mi grupy, z którą można wymieniać się doświadczeniami i wspólnie postrzelać. W końcu utworzyłem coś prostego na początek.
Powiedzmy, że założyłem nieformalną "Wieluńską Grupę Strzelectwa Pneumatycznego".
Zapraszam na forum, gdzie możemy porozmawiać o miejscach do strzelania, spotkaniach treningowych, jakichś naszych małych, lokalnych zawodach HFT, i tym podobnych sprawach.
http://www.forum.wgsp.pl
pozdrawiam
Grzegorz
p.s. Z osób, o których słyszałem, że robią profesjonalny tunning wiatrówek mogę wymienić Hogana. Nie mam do niego namiaru, ale pewnie go namierzysz przez akhobby.pl albo na forum bron.iweb.pl
Witam
Myślę ze tez mógłbym przyjechać na takie strzelanko może parę osób się zdeklaruje
można by było pogadać postrzelać wymienić się doświadczeniami .
minimaximus fajna sprawa z tym forum
aha i mamy karabinki z tej samej firmy tylko ze ja mam inny model mianowice HW97K
A co do tunningu wiatrówek to korzystałem z usług Hogana i Senia
i posiadam nr telef. do nich jak ktos by chciał to moge podać
Wysłany: 2013-03-23, 19:05
Mojego HW90K mam od niedawna i jeszcze go poznaję, wcześniej miałem norice, potem crossmana, trochę strzelałem sobie z pistoletu, ale ostatnio pomyślałem, że trzeba postrzelać trochę czymś mocniejszym na dystans większy niż 10m, stąd weihrauch. Ponadto strzelanie ma być dla mnie pretekstem do ruszenia się od komputera, bo w pracy komp, po pracy komp - to już za dużo i niezdrowo.
Jakby co, mam też chronograf a'la Radecek, więc jakby chciał ktoś sprawdzić moc swojej wiatrówki, to służę pomocą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum