Wysłany: 2006-05-03, 22:41 Jakie wzorki mają Wasze "śpioszki"
W czym śpicie - pidżamki, koszule nocne, na golasa czy może w czapce - kominiarce
Temat wart rozważań
Ja mam różne zestawiki pidżamek - z ptaszkiem Tweety, w różowe Misie, myszka Miki itp.
Koszul nocnych nienawidzę, kojarzą mi się ze starymi babami, nie wiem czemu
Podczas upałów, kiedy klima w blokach wysiada jestem zmuszona spac z gołym cycem
hmmm zostałam uprzedzona, że nowe tematy będą .... niekonwencjonalne
moje pidżamki?
różowa ze soopim (to jak jest cieplutko), w zimie (zielona ze snoopim) ewentualnie żółta z foczkami, no i najbardziej najbardziej lubiana żółta (juz troszke wyblakła z Kłapciem
jest jeszcze jedna..., ale to na special ocasion
po imprezach zdarza mi się nie ubrac w pidżame dopiero gdy wstaje do ubikacji zauwazam, że czegos mi brakuje na ciele
Ryfka [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-25, 19:48
Syla co za niespodzianka, czytając tytuł, myślałam że chodzi Ci o "śpiochy" z oczu, a tu się okazało,że mamy się wypowiedziec o swoich piżamach. No więc preferuję piżamki z bawełny, wzory bez znaczenia. Koszul nocnych nie lubię, bo podwijają się do samej szyi, co raczej niewygodne jest
ja tradycyjnie pierwsza z brzegu szafki bluzka i tak samo majtki też nie lubie koszul nocnych bo jak sie budze to mam je podciągniete do szyji a pizamki to tylko na zimowe noce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum