Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2012-01-23, 22:01
Ferbik napisał/a:
Barca, zależy, co rozumiesz przez nowości.
Polecam jeszcze Lubuskie zielone, wszystkie Primatory i jakieś litewskie (nie pamiętam nazwy).
Nowość - czyli jakieść nowinki piwne, które pojawiły się w ostatnich 2-3 miesiącach w promilu:)
Lubuskie zielone już degustowałem i również polecam.
W weekend w Czechach smakowalem Kozel i Zubr Gold (nie mylić z polskim Żubrem) i muszę przyznać, że mi zasmakowały.
Perła summer bije wszystkie radlery począwszy od warki, poprzez lecha shandy, na sommersby kończąc. Sommersby niestety przereklamowane i przepłacone.
Tych Ciechanów niestety u nas niet.
Tak słabo ci idzie interes że musisz się reklamować na forum ? .
Tobie widocznie interes ani nie idzie, ani nie stoi.
Pierwsze ostrzeżenie za pisanie bredni. Wytrzyj ten jad, bo ci wzrok zaślepia!
Do moderatorów: uwaga troll, być może jakaś reinkarnacja.
Ferbik
Perła summer bije wszystkie radlery począwszy od warki, poprzez lecha shandy, na sommersby kończąc. Sommersby niestety przereklamowane i przepłacone.
Tych Ciechanów niestety u nas niet.
ja ci dam przereklamowane;p;p;p somersby jest pychhhaaa
ja ci dam przereklamowane;p;p;p somersby jest pychhhaaa
może i pycha gdy się wypije max jedno w przeciągu 4-7 dni. Z tych wszystkich 'fikuśnych' smakowych piw to wygrywa jednak Warka Radler, perła summer, niby jabłkowa a smakuje jak jakiś wytwór jabłko podobny - średnio.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2013-03-05, 12:13
Ostatnio w Promilu udało mi się nabyć Perłę Winter. Jako piwo z dodatkami - 1 wypić i starczy.
Smak piwa z dodatkiem czrnego bzu i lekkiego smaku jabłka oraz malin.Raczej na lato dobrze schłodzona na orzeźwienie.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2013-03-12, 17:09
Co się dzieje z tym sklepem? W sobotę próbowałem coś kupić i pocałowałem klamkę. Piszą, że inwentaryzacja ale ta karka wisi już dwa miesiące. Wie ktoś coś na ten temat?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum