Na ustawieniu zbieżności byłam w Hedaxie na ul. Wodnej. Dostałam wydruki ale i tak nic z nich nie rozumiem Najważniejsze że opon mi już nie zdziera
Koszt to 90 zł, o ile dobrze pamiętam, a było to w zeszłym roku.
Witam temat dawno nie ruszany czy może coś sie zmieniło w temacie potrzebuje ustawić zbieżność w passacie b5 najlepiej w Wieluniu lub bliskiej okolicy.
- podejście do klienta
- usługę wykonywali stażyści/praktykanci bez nadzoru "szefa" czy kogoś z doświadczeniem
- tak zrobili geometrię, żę na drugi dzień przyjechałem z krzywo ustawioną kierowincą
PKS:
- umawiamy się na Xzł za usługę w trakcie stwierdzają, że nie potrafią odkręcić kontry końcówki drążka więc na warsztat obok bo nie mają narzędzi. Bo ustawieniu "szef" stwierdza, że Xzł więcej bo coś tam. Albo mówimy, że w cena w jakiś granicach w zależności od czegoś a nie po fakcie podwyższa cena bo mu ciężko było odkręcić.
Poza tym w obydwu firmach czułem się jak intruz bo chce wykonać jakąś usługę.
a i jeszcze kiedyś byłem ustawić zbieżność (w Pks'ie) w aucie kuzynki to po paru godzinach drążek kieroniczy pękł . Nie wiem czy do przypadek czy coś wygieli ale raczej sytuacja nie ciekawa.
_________________ ZHDK
Ostatnio zmieniony przez kezman 2013-03-27, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
W koło pełno mechaników a jak człowiek chce coś zrobić to okazuje się że nie ma gdzie kiedyś robiłem zbieżność w PKS ale właśnie musiałem wszystko poluzować samemu ciekawe czy w Passacie ustawiają w ogóle bo kumplowi w bmw 5 nie chcieli powiedzieli że w takich autach nie ustawiają.
kezman a pamiętasz może ile w pks płaciłeś ja kiedyś jak mi ustawiali w audi 100 zapłaciłem 80zł dzisiaj byłem upewnić sie czy w passacie b5 ustawią i gościu powiedział że 60zł jeśli jest na stalowych kołach i podobno to jedyne koszty .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum