Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-04-11, 06:40 sprawa księdza...
tak na początku- widzę ten temat w Area, ale próba wejścia do wątku ksiądz a sex kończy się niepowodzeniem... mój błąd czy celowe działanie?
a dalej - czytaliście Kulisy Powiatu? Do nich zwróciło się 4 księży z różnych parafii za pośrednictwem jednego radcy prawnego o zablokowanie dostępu do treści - pomimo że w artykule był podobno tylko jeden ksiądz wymieniony
do tego twierdzą (Kulisy) że są świadkowie na tą karetkę etc...
wspomniano też o forum, że skutecznie zablokowano dostęp...
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2013-04-11, 07:32
Glizda, mam informacje, że to była prywatna karetka i lekarz z nocnej opieki lekarskiej. Sądzę że to było wiarygodne źródło. Ci księża już się bardziej nie mogli pogrążyć. Może w częstochowie im kazali się tak bronić
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Ostatnio zmieniony przez Mrówek 2013-04-11, 07:44, w całości zmieniany 1 raz
Glizda, mam informacje, że to była prywatna karetka i lekarz z nocnej opieki lekarskiej. Sądzę że to było wiarygodne źródło. Ci księża już się bardziej nie mogli pogrążyć. Może w częstochowie im kazali się tak bronić
Ja tak podejrzewam, że to była inna karetka, mysłam o nocnej i świątecznej pomocy, bo normalna nie wyjeżdżała na pewno do Czarnożył.
Tak o tym myślę i w sumie z powietrza taka plotka by się nie wzięła...
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-04-14, 12:37
Jak łatwo można było przewidzieć artykuł z Kulis trafił na forum w całości... teraz pozostaje pytanie - usuwamy czy zostawiamy. Jeśli usuwać to szybko, bo dyskusja niepotrzebnie znowu się rozpędzi...
Wg mnie na razie nie ma czego usuwać, ale decyzja należy do tych którzy mają widmo wizyty na pl Jagiellońskim
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum