Dzięki Marta:)
Jenusia, jeszcze nie kupiłam. Pewnie będę stać przy nich pół godziny zanim zdecyduję się na konkretny smak i zapach. Karmel, malina, wanilia i macadamia. Malinę chyba sobie daruję, bo miałam już dwie wazeliny malinowe i trochę mi sie znudził ten zapach, więc albo karmel albo wanilia i macadamia.
edzia i odziu, posiadacie może w drogerii krem Nivea Visage DNAge lub Nivea Visage Vital?? Razem z mamą od dłuższego czasu szukamy tych kremów, bo bardzo jej odpowiadały i jakoś zniknęły z półek sklepowych..
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2013-03-16, 18:08
Szkoda że nie zapytałaś wczoraj, ale Nivea Visage DNAge miałyśmy, muszę tylko zobaczyć czy jeszcze jest.
Nivea Visage Vital był na początku istnienia Laboo, teraz go nie ma, ale oba sprawdzę i u nas i w innych z 7 sklepów Laboo. Dam znać w poniedziałek wieczorkiem.
Wracając do tematu płynów micelarnych - na początek kupiłam coś tańszego niż Bioderma, bo jednak cena tego płynu jest dość wysoka. Od 2 tygodni uzywam płynu Ziaja Ulga - jak najbardziej polecam!! Dlaczego? Cena jest atrakcyjna, skóra po użyciu jest gładka i nie podrażniona, łatwo zmywa lekki makijaż, nie szczypie w oczy, nie pozostawia tłustego filmu na skórze, nie ma zapachu - co uważam za plus bo wolę coś bezzapachowego niż drażniącego Wszystkie plusy przemawiają za tym, że kupię kolejne opakowanie
Moja cera jest zadowolona a i ja razem z nią
edzia i odziu - macie jeszcze w promocji farby z revlonu? Ostatnio się pomyliłam i kupiłam zły odcień..
Od 2 tygodni uzywam płynu Ziaja Ulga - jak najbardziej polecam!!
A przy okazji tematu Ziaji, czy któraś z was nie miała uczulenia na ich płyny do demakijażu? Ja kupiłam najpierw taki niebieski dwufazowy i mniej więcej w tym czasie na policzkach zaczęły mi się pojawiać czerwone plamki (płynu używałam tylko do demakijażu oczu). Plamki zniknęły w trakcie używania, ale gdy płyn się skończył to kupiłam inny Ziaji (już nie dwufazowy). I plamki wróciły.
Basia, ja ten płyn do demakijażu stosuję już dość długo i nie mam żadnych sensacji na twarzy
Ale moja cera z tego co widzę właściwie każdy kosmetyk z każdej firmy dobrze przyjmuje
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
No na mnie właśnie Ziaja jakoś dziwnie działa, już kiedyś miałam problem po kremie Kozie Mleko. Chyba po prostu muszę sobie darować tą firmę, a szkoda, bo produkty mają fajne i tanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum